Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bütün yaşamını belirlediniz. Görüşmesini istemediğiniz arkadaşlarını bir kenara itti. Siz ise ona ufacık bir taviz bile vermiyorsunuz. Çok yakında bu eşitsiz ilişki onu isyan ettirebilir.

İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz. Ama bu dayanışmanız onu çok duygulandırıyor.

Sizi strese sokan bir satın alma işiniz için bir arkadaşınız imdadınıza yetişecek. Sizin adınıza bu alışverişi o yapacak ve elinizde para kaldığını görüp çok sevineceksiniz.

Zaman ve mekan ikilisini bir arada kullanmak zorlanıyorsunuz. Doğru zamanı seçtiğinizde mekan yanlış oluyor, doğru mekanı seçtiğinizde de tersi. İkisini bir araya getirmeyi öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, siz hiç karışmadan da hallolabilir gibi görünüyor. Bugünlerde bir davet olabilir, ama zaman ayıramadığınız için gidemeyebilirsiniz. Çok şey kaçırdığınızı bilmelisiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 18:27 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Para harcarken veya ihtiyaçlarımız için herhangi bir satın alma girişiminde çok dikkatli düşünelim. Özellikle online satın almalarda ürünün kalitesine, fiyatına bakmakta yarar var. Saat 18:27 itibariyle  güven içinde yaşama arzumuzu, yarınlarımızı garanti altına alma isteğimizi, huzur içinde bir gün yaşama şevkimizi yükselten Ay-Boğa burcu etkisi başlıyor. Ev-emlak-bankalarla alakalı işlerimizi düzenleme-kişisel bakım-beslenme-parayla ilgili konular üzerinde duracağız. Güven olgusunu önemseyeceğiz.Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, bazı kıskançlıkların, ortaya çıkmasına neden oluyor. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz Sağlıksız bir beslenme türünü tercih etmemeniz yüzünden, vücudunuz gereksiz yağlanıyor.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz. Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir. Dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışacaksınız. Bütçenizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Parasal konularda daha kararlı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmeye bakın. Akşam saatleri hareketli olabilir. Yakın çevrenizle ilgilenebilir, kısa ziyaretler yapabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinizin bugün sizinle başbaşa kalmak istemesi kalbinize huzur verecek. Hayatınıza anlam katan aşk yaşamınızda bir hayli yoğun tempoya gireceksiniz. PARA: Finansal konularda oldukça tedbirli ve kararlı olmalısınız. Ani yeniliklere karşı kendinize düşünme payı ayırmalısınız. SAĞLIK: Romatizmal rahatsızlıklarla başınız derde girebilir. Yeşil sebzeleri merhem kıvamına getirerek ağrıyan yerinize sürmenizde fayda var.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularında tepkili davranışlar sergileyebilirsiniz. Beklenmedik harcamalar yapmak yerine bugün daha çok yarım kalmış ve sizi çok zorlamayacak işlerinizin peşine düşmelisiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikleve kariyerinizi ilgilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ileve mesleki konularda özellikle yavaş ve sakin davranmakta yarar var. Kandırılmayın, kendinizi güvence altına almadan ya da net bir şekilde güvenmeden girişimlerde bulunmayın. Size her şey rahatsız edici gelebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 55" R
Ay
Koç
04° 52' 39"
Merkür
Koç
19° 34' 40"
Venüs
Boğa
07° 02' 24"
Mars
Koç
03° 30' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 17"
Satürn
Balık
16° 59' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 56"
Lilith
Başak
23° 52' 53"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>