Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik korkularınızı, üstlerine giderek ortadan aldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var. Ama bu ayrıcalık, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesine üzülüyorsunuz. Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Aşk yaşamınızda sizi cesaretinizle tanıştıracak gelişmeler söz konusu. Size yönelik ilgiyi fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz.

24 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cuma gününe,  saat 00:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulmasının yansımalarıyla atım atıyoruz. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber açıklayacağım. Saat 00:11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın güçlü desteğiyle,  inandığınız yoldan sizi hiç kimsenin döndürmesi mümkün gözükmüyor.  Tutkularınız oldukça derin ve gerekirse korkularınızın üzerine giderek engelleri güce dönüştürebilirsiniz. Aşkta bir hayli baskın taraf olabilirsiniz. Vazgeçmeye niyetiniz yok. Gönlünüz kimi ve neyi istiyor, hedefliyorsa, onu elde etmekten yanasınız. Saat 00:57 Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması yurtdışındaki işleriniz, yerleşim, ticaret, girişim, sosyal medya,ortaklıkları ve kazanç meselelerin 9 Kasım tarihi itibariyle olumlu yönde gelişeceğinin sinyalidir. 11 Kasım itibariyle çok önemli ve büyük bir projede yer alabilirsiniz. Bu karar sizi çok güçlendirecektir. Saat 09:28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın cesaret, şevk ve destek verici ve gücünüzün farkına varmanızı sağlayıcı olduğunu işaret ediyor. Hem kendiniz hem de diğer insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yükselecek. Güzellikleri üzerinize çekersiniz ancak özellikle bazı kişilerin gözünün üzerinizde olduğunu biliniz. Ne fazla iyi niyetli ne de tümden mesafeli davranmayın. Ancak enerjinizi kimsenin düşürmesine izin vermeyin. Amacınıza uygun insanlarla el ele verin. Saat 21:15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmada derinlikli şekilde hayatı ele almanızı sağlayıcıdır. Bu tutulma, ilahi adaletin er ya da geç, sizi üzenleri hizaya getireceğini söylüyor.  Bu görünüm bir yolculuğun planlanmasında, ticari bir görüşmenin yapılmasında, yararlı çalışmalara imza atılmasında destekliyor. Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öz güveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi yeniden yapılandıracaksınız. Maddi konulara yaklaşım tarzınız son derece dürüst ve direk. Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacak ve kişisel isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayacaksınız.

24 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir. Bugünlerde, olayları farklı şekilde ele alma veya farklı şekilde hareket etme şansı bulabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, öğrenme arzunuzun arttığı bir süreç. Yurtdışı bağlantılı işler ve teklifler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gece yarısı itibariyle Akrep burcunda meydana gelen parçalı güneş tutulması ve yeni ay, özellikle Akrep burcunun ilk 6 günü doğanları(aynı şeyleri ülkemiz açısından da değerlendirmeye almalıyız. Ne de olsa tutulma ve yeni ay, ülkemizin güneşinin tam derecesinde olmasa bile yakın derecesinde gerçekleşiyor) başta olmak üzere, hepimizi harekete geçmeye ve yenilenmeye zorlayabilir. Aslında tutulmalar önemli krizler, doğada hareketlilik ve değişim dönüşüm anlamına gelmesine rağmen, bu tutulma ve yeni ay daha olumlu etkileri de devreye sokabilir. Ortaya çıkan bilgiler ve haberler gelişimi destekleyebileceği gibi Venüs'ün olumlu açısı ilişkilerin beslenmesi ve birbirine kenetlenme açısından önem taşıyor. Olumlu etkileşimler özellikle ilişkilerde dürüstlüğü körükleyebilir. Aşk hayatını veya sevgi temalı ilişkileri ilgilendiren konularda itirafları gündeme getirebilir. Ancak, Neptün'ün olumlu katkısı nedeniyle, aşırı iyimserlik ve yüksek sevgi ortaya çıkartan açılar, belirsizliklere rağmen harekete geçmeyi körüklerken, gizli kapaklı işleri perdeleyebilir. Aşırı iyimser bakış ön plana çıkabilir ve yanlış adımlar atılabilir. EN ÖNEMLİ KISIM: Yarım kalmış ya da ucu açık bırakılmış mevzular tamamlanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor. Ancak, geçmişe bağlı hareket etmeli ve bir süre önce meydana gelmiş olayları hatırlamalıyız. Bu durumda gayretlerimizin sonuçlarını almaya başladığımızı ve çalışmalarımızdaki yaratıcılığı ya da zekayı görebiliriz. Bu esnada, hangi konularda bazı tohumlar atıyor ya da temeller hazırlıyorsak, önümüzdeki günlerin ya da ayların bu zemin üzerinde şekil alacağını hatırlamamızda fayda var. Yani dikkatli ilerleyene olumlu, acele veya plansız giden için olumsuz bir tutulma. Ne diyelim; herşeyin hayırlısı gelsin…

24 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve enerjik bir gününüzdesiniz. Araştırma ve incelemeye dayalı tüm işlerinizin üstesinden rahatça geleceksiniz. Özellikle akademik uğraşlarınızda daha başarılı olabilirsiniz. Gün içinde bakış açınızı zenginleştirecek kişilerle tanışabilir, yeni ortamlara girme imkanı bulabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili işlerinizde yeni fırsatlar çıkabilir.

24 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ ya da yatırım yapma anlamında oldukça uygun bir zaman. Biraz daha cesur ve kararlı olun. Yola çıkacaklar küçük aksiliklere takılmamalısınız.

24 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

24 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 49" R
Ay
Balık
11° 49' 45"
Merkür
Koç
18° 32' 07"
Venüs
Boğa
05° 05' 23"
Mars
Koç
02° 16' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 00"
Satürn
Balık
16° 51' 44"
Uranüs
Boğa
22° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 41"
Lilith
Başak
23° 42' 21"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>