Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi resmiyete dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir.

Bugünlerde sona erecek dönemsel bazı sıkıntılarınız var. İlişkilerde aradığınız huzur, sizin de bir, iki ilişkinize karşı daha esnek tavırlar içine girebilmenize bağlı.

Para konularında ayrıntı deyip, yeterince önemsemediğiniz konuları bugünlerde ciddiye almanız gerekebilir. Ekonominizi daha sağlam temellere oturtma niyetinizde biraz iyimserce beklentiler içindesiniz.

Üçüncü kişilere de rahatsızlık veren fazlaca uzattığınız bir kırgınlık, hızla kalıcılığa doğru gidiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor. Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişinde gelir-gider dengenizi korumanız gerekir. Bütçeyi aşabilecek harcamalardan kaçınalım. İş hayatımızdan elde ettiğimiz gelir bizi tatmin etmiyorsa, ek kazanç yolları araştırabiliriz. İlişkimizde lafımızı sözümüzü sakınmayız. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, mali konuları veya sizin için önemi olan meseleleri, çözüme kavuşturmak, halletmek amaçlı hareket etmenizi sağlar. İnandığınız bir şeyin arkasında durursunuz ve her ne olursa olsun geri adım atmazsınız. Fikirlerinizi evinizde dile getirmek arzunuz da yoğundur. Ancak burada belli bir anlayış ve hoşgörü göstermek gerekir. Bir ev kiralama, sözleşme yenileme, satın alma gibi işleriniz varsa, mutlaka hesabı iyi yapınız. Aceleci kararlardan kaçınmak faydalıdır. Gider ve gelir dengesini iyi tutturmakta yarar görüyorum. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, daha önce girişimde bulunduğumuz bir işimiz varsa, onunla ilgili bir gelişme yaşanabilir. Bu gelişmeye göre yeni bir düzenlemede bulunabiliriz. Ancak biraz sabırlı olmamızda tabii ki yarar görüyorum. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaynakların açısından önemli kararlar verebilirsin. Özellikle kişisel borçlarını ödemek için olumlu bir dönem.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız konuları iyi anlayın. Alınganlık yapmayın. Ekonomik anlamda güzel gelişmeler sizin geleceğe yönelik planlarınızı tamamlamanıza destek olabilecek.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. İşlerinizde bitişler olabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda ve parasal konularda daha önceden yapmanız gerekenler bu hafta devrede olabilir. Kariyer sorumluluklarınız için girişeceğiniz bazı işlerinizde kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz. Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Mesleki alanda sizden daha tecrübeli ve olgun birisinin tavsiyelerinden yola çıkıp maddi kaynaklarınızla ilgili bir yatırım yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratabilecek bir planlama yapabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuzu görevleriniz ve sorumluluklarınız üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; görevlerinizle ilgilenirken benimseyeceğiniz yeni yaklaşımlar, insanların size uyum sağlamasını zorlaştırabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>