Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, ilişkinizi hep canlı tutuyor. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman zaman birbirinizden ayrı hayatlar yaşadığınız için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta.

Bir konuda duyacağınız bir eleştiri canınızı sıkabilir. Bu konuda siz haklı olduğunuz için tartışmak yerine kulaklarınızı tıkamayı tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek. Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, aile hayatımız, evlilik,ortaklığı ve finansal konular üzerinde mutlaka sakin ve dikkatli şekilde hareket etmeliyiz. Bunları aceleye getiremeyiz. Alış-satış, yatırım gibi meseleler hafife alınmamalı. Beklemeli, piyasanın durumuna bakmalı, yarar-zarar hesabı yapılarak gözden geçirilmelidir. Ayrıca mevcut sıkışıklık, anlaşmazlık veya belirsizlik sizi yoruyor olabilir. Merkür gerilediği için, bunların Nisan sonu itibariyle farklı bir gelişme ile çözüme kavuşması mümkündür. Saat 02:25 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşum etkisinde huzursuzluk, olumsuzluk, eleştiri gibi sıkıntı verici olgulardan uzak durmaktan yanayız. Çevremizdeki insanlara yardımcı olacağız ve düşüncelerimizi yazıya, söze dökebileceğiz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü ailene ve kendine vakit ayırabilirsin. Ev düzeninde değişiklikler yapmak için küçük engeller var, onu aşmalısın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle agresyon yaratacak konulardan uzak durun. Duyacağınız bazı haberler gerginlik yaşamanıza neden olabilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha yaratıcı bulabilirsiniz. Bununla birlikte sık sık fikir değiştirmek de mümkün.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı fikirler ortaya atıyor takdir topluyorsunuz. İş yerinizde gelişen bazı olaylar moralinizi düzeltecek. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar yaratıcılığınızın artmasını sağlayabilir. Gün içinde daha çok kendi istekleriniz devrede olacak. Dağınık etkilere çok dikkat etmelisiniz. Diğer insanlara karşı şefkatiniz son derece yüksek olacak.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Estetik operasyon olmak ve fiziksel olarak majör değişimler yaratmak için pek de uygun zamanlar değildir. Bugünlerde kendimizi değersiz hissedebilir veya birileri bizlere böyle hissettirebilirler. Buna mahal verecek ortamlardan kaçınmakta yarar vardır. Akışta kalmalı şansı zorlamamalısınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınız önem kazanmaya başlayacaklardır. Tüm enerjinizi ve vaktinizi, bunları yerine getirmek için harcayabilirsiniz. Bazı durumlarda, inisiyatifi elinize alıp belli bir gruba liderlik etmek zorunluluğu da doğabilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 08" R
Ay
Koç
05° 41' 32"
Merkür
Koç
19° 37' 01"
Venüs
Boğa
07° 06' 30"
Mars
Koç
03° 32' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 59' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 55"
Neptün
Balık
29° 03' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 07"
Lilith
Başak
23° 53' 16"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>