Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar belli etmemeye çalışsanız da sevgilinize karşı olan soğukluğunuzu belli ediyorsunuz. Tüm bunların farkında olan partneriniz bugün sizinle ciddi bir konuşma yapacak.

Geleceğinizle ilgili kaygılarınız var. İşiniz ve işinizden sağladığınız gelir sizi hiç tatmin etmiyor. Fakat bu kaygılarınızı olmayacak hayallerle geçiştirmeye çalışmanız anlamsız.

Emeklerinize ve alamadığınız paranıza çok üzüleceksiniz. Günün sonuna doğru aile büyüklerinizle parasal durumunuz hakkında konuşma yapacak ve onlardan yardım isteyeceksiniz.

Bazen çok sorumsuz davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Böyle davrandığınız zaman çevrenizdeki insanlardan tepki alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir.

18 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:55 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Saat 12:02 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle ilişki veortaklıklarında bir hayli titiz düşünebiliriz. İlerisi adına garanti bekleriz. Duygularımız mesafelidir. Sözler değil, icraat bizim için kıymetlidir. Saat 16:57 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Gün boyu bizi mutlu edecek güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatındaki sıkıntıların seni güçlendirdiğini fark edeceksin. Teknolojik aletlerde aksaklık yaşayabilirsin.

18 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde çekişmeleri bir kenara bırakın. Sürpriz yaklaşımları ve sevginin güzelliğini deneyimlemeye kapınızı açın.Yalnız olan Balıklar için çok şanslı etkiler kapıda.

18 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Duygusal konuları kurcalamak isteyebilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

18 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız her yönden sizi geliştiriyor. Önemli duygusal işlerinizde istediğiniz destekler karşınıza gelecek. Gece saatlerinde iletişiminizde son derece dikkatli olmalısınız.

18 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay/Plüton kavuşum etkisinin devam etmesi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz. Arkadaş ortamında daha çok takdir ve ilgi görmek isteyebilirsiniz. Üyesi olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler yönetebilirsiniz. Her türlü sosyal kurum ve etkinlikte boy gösterme ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirme üzerine kurgulu bir günde bulunuyorsunuz. Cinsel potansiyelinizin artacağı ve cazibenizle sosyal alanda öne çıkacağınız bir iki gününüz mevut.

18 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>