Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizin için çok önemli bir moral kaynağı oluyor. Bugün sevgilinizden alacağınız güzel bir hediye sizi çok mutlu edecek.

İş ortamınızda oluşacak yoğunluk özel yaşamınızı ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarakarkadaşlarınızla ilişkilerinizde belli bir mesafeyi korumaya çalışmalı ve temkinli olmalısınız.

Maddi konularda içinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtulmanın yolarını arıyorsunuz. Bugün alacağınız bazı kararlar bu sıkıntılardan kurtulmanızı da sağlayabilir.

Bugün kararlarınıza duygusal davranmamalı ve gerekirse yeni girişimler için bir kaç gün daha beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:21 Ay-Venüs görünümü, sizleri destekleyici, sakinleştirici, huzurlandırıcı bir enerjidir. Hem dostlarınızdan destek görmenizi hem de sevdiğiniz kişilerle olumlu yönde paylaşımlarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Saat 11:00 Ay-Mars görünümü, inandığınız yolda kararlılıkla ilerleme gücü veriyor. Saat 12:56-13:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde işlerinizi yerli yerine koymakta zorluklar yaşanabilir. Bu zorlukların altında yatan nedenler bazen sizin bakış açınızdan kaynaklanabilir veya durumun hassasiyeti böyle düşünmenize yol açabilir. Konu her ne ise, öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, neyin üzerinde yürüdüğünüzü bilmenizdir. Bazen aklımızın onaylamadığını, yüreğimiz ister. Fakat gönlümüz tatmin olmaz. Bunun için şöyle bir etraflıca incelmemekte yarar var. Saat 13:51 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu geçişinde, cesaret ve kararlılığımız yüksektir. Tecrübelerimiz doğrultusunda bugüne bakmak faydalıdır. Bugün iç sesiniz size rehberlik eder. Bu ses sizi yanıltmaz hiç merak etmeyiniz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü sizi motive edebilecek, hayata bağlayabilecek değişimlere ihtiyaç duyduğunuzu gösterir. Merkür 3 Mayıs tarihine kadar geri hareketini sürdürüyor. Bu tarih sonrası yeni bir şeyler söylemek, uygulamak özellikle maddi açıdan mümkün olur. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinle ilgili önemli kararlar alacaksın. Yalnız bir Balık burcuysan, hayatının aşkıyla karşılaşmana az kaldı.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz bazı projeler adına eksikliklerinizi tamamlama projeleri yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat!

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Sabah saatlerinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde mücadele edeceğiniz konularda daha dikkatli davranmalısınız. Alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz bazı projeler adına eksikliklerinizi tamamlama projeleri yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminiz çok hızlı akacak. Satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz öne çıkabilir. Akrabalarınızla görüşmeleriniz hızlanabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra enerji çalışmaları yapmakla, aküpunktür, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Güneş'in Boğa burcuna geçmesiyle sizin de odak noktanız bir ay süreyle sosyal ortamlar, haberleşme ve iletişim olacaktır.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>