Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birisi size muzip mi geliyor, sempatik mi geliyor, çekici mi geliyor çözemiyorsunuz. O konuşup anlattıkça ona dokunmak, temas etmek ihtiyacı duyuyorsunuz. Bugün bir fırsat doğacak. Ona dokunmasanız bile yalnız kalabileceğiniz, duygularını açabileceğiniz ortamı bulacaksınız.

Birçok yerde inisiyatifi elden kaçırıyorsunuz. sizin vermeniz gereken kararları, sizden daha az yetkin ama kararlar vermeye çok meraklı başkaları veriyor. Bugün güven duyduğunuz birine bir teklifiniz olacak. Kafanızı bayağı karıştıracak bir karşı teklifle karşılaşacaksınız.

Her zaman tedbirli oluşunuz sizi ayakta tutuyor. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapalı. İş yaşamınızdan gelebilecek bugünkü teklifi değerlendirebilirseniz, ufkunuz bayağı açılacak.

Bir tartışmanın dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Kararlılığınızı bozmayın. Çünkü işin sonunda kötü şeyler görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde ara sıra durgunlaşıyorsunuz. Bu çevrenizdekilerin dikkatini çekiyor. Sizi neredeyse hayattan uzaklaştıran problemler atla deve değil. Bazı durumlarda ortaya çıkan böyle melankolik bir havanız var. Daha olumlu bakın her şeye. Düşünsenize insanlar ne tür sorunlarla gülmeyi becerebiliyorlar.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz, saat 07:22 Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Çevrenize  yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerir. İşlerinizi disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz.  Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz.  Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini sağlıyor. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, ilişkinizle ilgili meseleleri titizlikle ele almanızı sağlıyor. Partnerimizin gelgit halleri veyaortağımızın endişeleri, bazen de eleştirileri bizi yorabilir. Ancak merak etmeyiniz. Bütün bunları  aşabilecek güce sahibiz. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle ilişki veortaklıklarında bir hayli titiz düşünebiliriz. İlerisi adına garanti bekleriz. Duygularımız mesafelidir. Sözler değil, icraat bizim için kıymetlidir. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin üzerlerine düşeni yerine getirmesini sağlamanız, kendive ilişkilerinize zaman ayırmanızı sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarının eksiklerini kompanse etmeye ya da yanlışlarını kapatmaya çalışarak zaman kaybetmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili beklentileriniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizde parlatmak istediğiniz yanlarınız olabilir. İç uyumunuza önem verdiğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan ufak tefek detayları bir kenara bırakıp genel resmi görmeniz mümkün olacak.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ilişkilerinizde güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Grupsal işlerinizde programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının ve keyifli ortaklıklara kapınızı açın.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat, gereksiz gerginlikler, huzursuzluklar yüzünden tadınız kaçmasın.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 38" R
Ay
Koç
08° 20' 31"
Merkür
Koç
19° 44' 47"
Venüs
Boğa
07° 19' 50"
Mars
Koç
03° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 00' 50"
Uranüs
Boğa
22° 38' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 43"
Lilith
Başak
23° 54' 28"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>