Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konuların sizde yarattığı stresin işaretçisidir. Bir yandan ihtiyaçlarınız var, diğer taraftan dikkat etmeniz, bütçenin ayarını kaçırmamanız lazım. Bu biraz sizi yorabilir. Ancak tabii ki tedbirli olmak da iyidir. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların bazı gizli sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, mali konularda hızlı, yeni, sürpriz kazançların işaretçisidir. Fakat bir yanıyla da, düşünmeden fazla para harcamaya yol açabilir. Tabii ki ölçümüzü bilmemizde yarar var. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu, maddi konularda hızlı düşünmenin, çabuk karar vermenin göstergesidir. Ancak hesabı bilmenin önemi büyüktür. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatında ön plana çıkabilirsin. İş arkadaşlarınla ilişkini güçlendireceğini vurguluyor gök kubbe.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev aile ile ilgili konularda bazı destekler görmek isteyebileceksiniz. Kardeş, yakın arkadaş dostlarınıza finansal yardımlarda bulunabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalarınızla yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihniniz hızlı çalışıyor. Ancak, dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Tabii bunun dışında beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşıp bunları gereğinden fazla büyütebilir, endişeli bir tutum içine girebilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu sıralar soyut şeylerle değil somut işlerle uğraşmak ve bazı şeylerin karşılığını almak derdindesiniz. Aileniz maddi-manevi her anlamda ve her konuda size destek olacak.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha huzurlu, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda hem enerjiniz oldukça yüksek olacaktır hem de meseleleri çözme konusunda azami motivasyona ve iyi niyete sahip olacaksınız. Banka transferlerinde beklenmeyen arızalara dikkat ediniz.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, büyük başarılara imza atma şansını yakalayacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ciddi girişimlerde bulunabilir, hedefe ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. İstediğiniz atılımı yapmayı başarmanız olasıdır.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 59" R
Ay
Koç
06° 54' 53"
Merkür
Koç
19° 40' 36"
Venüs
Boğa
07° 12' 39"
Mars
Koç
03° 36' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 14"
Satürn
Balık
17° 00' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 12"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 23"
Lilith
Başak
23° 53' 49"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>