Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlam yüklemeyerek başladığınız bir ilişki umduğunuz gibi çıktı. Hayatta aşktan başka bir şey olmasa, sorgulayıp o an bırakacaksınız. Ama yaşam girdabı içinde bir tek aşkın attığı ipi tutarım gibi bir lüksü olamıyor insanın. Sonuçta sevgilinin beraberliğe koyduğu ekonomik katkı, bu da aşktır dedirtebiliyor insana. Bu yüz kızartıcı bir şey değil ki, kendinizi arada bir beğenmeyesiniz. Mükemmel bir insanla birliktesiniz. Aşk illaki kısa ömürlü bir bela mı olmak zorunda ?

Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özelliklerdir bunlar. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı birortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bu şekilde ona olan duygularınızı daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorsunuz.

Maddi olarak bir sıkıntınız yok. Fakat paranın manevi baskısı sizi presliyor. Parayı kazanırken kendinizle, kullanırken de sevgilinizle sorunlusunuz. Çok azını koyabildiğiniz ortak bütçe sizi rahatsız ediyor. Oysa sevgiliniz beraberliğinizi hayatla aynı eforla cebelleşen iki insanın mutlak eşit ilişkisi olarak görüyor. Sizinki onurlu bir ağır hastalık. Onurlu, ama sonuçta hastalık.

Hayatta aşktan başka çok şey var. Ve aşk onlarla işbirliği içinde olmadan işi yürütemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa zamanda büyük işler başardınız. Ama şimdi niye frenlediğiniz anlaşılmıyor. Sizin de pek anlayamadığınız bir yorgunluk var. Bazı ahbap ilişkilerinizdeki karmaşanın içindesiniz. Zarar görmemeniz için sabırlı ve toparlayıcı olmanız gerekiyor. Denizaşırı uzaklarda unutamadığınız biri var. Onu unutulmaz dost olarak özel bir yere koymuşsunuz. Uzaktan da olsa ilişkiyi sürdürmek için her yolu denediniz. Ama karşılığını hiç alamıyorsunuz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Oğlak burcu geçişi, Çarşamba günü boyunca etkilidir. Ailenizde bulunan büyükleriniz, yaşça büyük kişiler, tecrübelerini önemsediğiniz insanlarla temasınız daha yoğundur. Etrafınızda aklı başında, hoşgörülü insanlar olsun istersiniz. Saat 06:07 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü,hayatınız,ortaklığınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda belli bir baskının, gecikmenin, yanlış anlaşılmanın, eleştirilerin işaretçisi olabilir. Partneriniz veyayaptığınız kişiler sizden daha fazla sorumluluk bekler. Bu da oldukça yorucudur. Hayatı ele alış biçiminiz, hedefiniz ve tüm kısıtlayıcı şartlara rağmen sıkı çalışmaya devam etmek gerekiyor. Araştırmak, bilgi sahibi olmak gayet önemli. Nerede eksiğiniz varsa, hangi konuda yetersiz iseniz, ona yönelmeli, tecrübe kazanmalısınız. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin üzerlerine düşeni yerine getirmesini sağlamanız, kendive ilişkilerinize zaman ayırmanızı sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarının eksiklerini kompanse etmeye ya da yanlışlarını kapatmaya çalışarak zaman kaybetmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVİNİZ için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ilişkilerinizde güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Grupsal işlerinizde programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının ve keyifli ortaklıklara kapınızı açın.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün işiniz gereği kendinizi baskı altında hissederek sizden bekleneni karşılamakta zorlanabileceğinize işaret etmekte. Dünyanın hızına yetişemeyeceğiniz gibi inzivaya da çekilemezsiniz. Yapabileceğinizi de yapamayacaklarınızı da ifade edin. Kimse sizden yapabileceklerinizden fazlasını bile bile istememeli. Bu sizi yıpratır ve güven duygunuzu zedeler. Buna izin vermemelisiniz.Hür iradeniz sizin zenginliğinizdir… Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri mutlu ederken güven duygunuzu da pekiştirecektir. Bir olabilmenin huzuru paha biçilemez…

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 23" R
Ay
Koç
12° 19' 15"
Merkür
Koç
19° 56' 40"
Venüs
Boğa
07° 39' 51"
Mars
Koç
03° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 02' 10"
Uranüs
Boğa
22° 39' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 36"
Lilith
Başak
23° 56' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>