Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir. Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor.

Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenebilirsiniz. Doğru zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alabilirsiniz.

Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak. Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir.

Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızınsorunlarını çok edilgen bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına çözümler düşünüp üretebilirsiniz. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar pazar günümüz saat 06:40 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Aileniz, kendiniz, sevdiğiniz kişilerle bir arada olabileceğiniz, cesaretli hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu geçişi,  hedef belirleme, plan ve projeleriniz üzerinde çalışma, parasal konularda dikkatli ve ciddi şekilde bütçenize uygun hareket etme yönünde faydalıdır. Güç kazanıyorsunuz. Kendi yetenek ve becerilerinizi uygun alanlarda değerlendirmek üzere bilinçli bir şekilde düşünüyorsunuz.  Bu süreçte amacınıza uygun şekilde dostlarla tanışabilirsiniz. Eğer bir grup kurmayı düşünüyorsanız şöyle bir araştırmanızı sürdürünüz. İşinizi büyütmek mi istiyorsunuz o zaman piyasanın durumuna bir bakın. Hazırlıklarınızı sürdürün. Eğer daha önceden start verdiyseniz, işinizle eksiklerinizi tamamlayıp, gayet kendinizden emin şekilde ilerleyiniz. Mali sorunlar yaşıyorsanız, hukuki haklarınız için avukatınızla görüşünüz. Bu süreçtehazırlıkları, hedef belirleme, işinize kilitlenme, ciddi ve sorumluluk çerçevesi  içinde hareket etme anlamında gücünüz gayet yüksek. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi niyetli, ama önceden hesaplanmamış veya normalin dışında tekliflerle karşı karşıya bulabilir ya da siz bu türlü teklifler getirebilirsiniz. Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ yerlerde, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin. Eve kapatmayın kendinizi yoksa melankolik ruh haline bürünebilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>