Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı ilişkinizdeki birtakım belirsizlikleri netleştirmek için kullanabilirsiniz. Partnerinizin duygusal yoğunluğu içinde, ilişkiniz dışında da bazı oluşumlar var. Bunları keşfedip destek olabilirsiniz.

Ortaklık düşüncelerinizde hızınızı kesebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güvenli görüp umut bağladığınız ilişkilerinizde, sizin de hak vereceğiniz nedenlerle birtakım kararsızlıklar olacak.

Kendiniz için çok gerekli olduğunu düşündüğünüz harcamalarda sınırlandığınızı hissediyorsunuz. Ev içinde yapmayı istediğiniz değişiklikleri bir süre daha ertelemek zorunda kalacaksınız.

Tespitlerinize duyduğunuz güven, yakın çevrenizde mesafeli olmaya çalıştığınız birinin size kendini ifade etmesini engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorun yaşadığınız kişileri en yakın çevrenizde görerek onarılmaz kırgınlıklara neden olmamalısınız. Bazı sıkıntılarınızı birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz. Siz zaman zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar  günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Saat 12:14 olana dek, bir mesele  üzerinde odaklanarak onu çözmeye çalışırız. Rehber rüyalar böyle zamanlarda bir hayli etkilidir. sabah uyandığınızda bir düşünün bakalım,  dün gece rüyanızda ne gördünüz? Zihninizde kalanı hatırlayın. Sizi uyaran ve hangi yolda ilerlemeniz gerektiğini bildiren düşlerden söz ediyorum. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, belli bir sınır içinde, kendi görüşlerimiz çerçevesinde durumları ele almamıza yardımcıdır. Bize uymayan kişilere sabır göstermekten yana değiliz. -Ben buyum kardeşim, işinize geliyorsa, daha fazla da canımı sıkmanıza izin veremem diyerek tepkide bulunabiliriz. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşlukta, hiçbir gezegenle görünüm oluşturmayacak. Bu süre içinde hayatla kaynaşmak, bütünlüğünüzü korumak, birilerinden etkilenmemek kolay değildir. İhtiyaçlarınız ve bedensel arzularınız öylesine yoğundur ki, kazanmalısın diyen iç sesiniz sürekli sizi uyarır. Sevilmek ve unutulmaz olmak istersiniz. Sizi üzen insanlara ders vermeyi arzularsınız. Saat 15:24 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu saatlerde fikirlerinizi ortaya koymakta cesaretli olursunuz.  Can sıkıcı olan şeylere boyun eğmek zorunda değilsiniz. Bu halinizi görenler şaşırsa da, kimsenin ve hiçbir şeyin kontrolü altında olmak niyetiniz yoktur. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü hem sağlıklı paylaşımlarda bulunma hem de  başkaları üzerinde etkili olma arzunuzu gösteriyor. Dışa karşı oldukça rahatsınız. Çünkü güçlü görünmek istiyorsunuz. Ancak partneriniz bazı meseleleri bu saatlerde  fazla inceleyici davranabilir. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü hem belli kurallara göre hareket etmemiz hem de işlerimizi dikkatlice yapmamızı söyleyen bir ikaz gibi. Bu da bizi yoruyor. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,  

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Zaman değerlerinizi iyi kullanmalısınız. Mantık yönünüzü kullanmanız gereken bir dönem. Neptün'ün sunacağı fırsatları görmenizde yarar var. Partnerinizin eleştirilerinden sıkılmış durumdasınız. Özellikle dengelerinizi kontrollü kullanmanız gerekebilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak, bırakın olaylar kendi akışında pişmeye devam etsin. Bu sayede daha ayakları yere basan planlar yapmak veya aklı başında işler ortaya koymak daha kolay olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdikleriniz ve çocuklarla ilgilenmek daha keyifli olabilir. Öğle sonrasında son derece hareketli ve yenilikçisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüz size oldukça şansla gelebilir. Aşk hayatınızda kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde genel motivasyon ve sağlık durumunuza özen göstermeli,hayatınızdaki ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı davranmayı tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, ikili ilişkilerde ve evlilik evinizde gerileyecek. 31 Temmuz'a kadar duygu alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insana yanlış ifadelerle yaklaşabilir ya da sevginizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle Evli olan balıklar eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz size karşı gardını almış izlenimi yaratması ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanıyor olma ihtimalini düşünerek hareket etmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 41" R
Ay
Aslan
15° 50' 02" R
Merkür
Koç
28° 47' 33"
Venüs
Boğa
18° 46' 10"
Mars
Koç
10° 47' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 55"
Satürn
Balık
17° 43' 37"
Uranüs
Boğa
23° 10' 53"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 28"
Lilith
Başak
24° 56' 18"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>