Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir etkileşim içindesiniz. Ama kaybedebileceklerinizle ilgili haklı korkular yaşıyorsunuz. Dikkatli olun etkilendiğiniz kişi bu işi ciddiye alıyor. Karar sizin. Ama korkularınızda da fazlasıyla haklısınız.

Bu kriz ortamında işinizi koruyabilmeniz bir şans. Yaşadığınız bazı tatsızlıklar da ortamla ilgili. Üstüne gitmeyin. İş kaygısının yarattığı gerginlik bir çok işyerinde insanları tanınmaz hale getirdi. Bütün bunları atlatacaksınız.

Kredi kartınızı özellikle bu günlerde biraz daha dikkatli kullanmaya bakın. Dışarı çıkmaları da azaltsanız iyi olacak. Bir toplu para beklentiniz var. Bir süre daha bekleyecek gibisiniz. Erteleme ricası bugün, yarın gelebilir. Kendi ertelemelerinizi de düşünerek anlayışlı olmaya çalışın.

Aile içi ilişkilerde birine karşı fazla özenli davranmıyorsunuz. Bu öteki aile bireylerince de gözleniyor, üzülüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde ne kadar sosyal, hayat dolu biri olduğunuz konuşuluyor. Ama sanki bunu düşündürmek ister gibi bir çaba içersindesiniz. Bunun son günlerde çokça ilgilendiğiniz kişiyle bir ilgisi olabilir mi ? Onun bulunmadığı ortamlarda canlılığınız irtifa kaybediyor. Bir yolculuk görünüyor. Tatil olabilir.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:28-28 Ağustos saat 00:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Çarşamba günümüzü karşılıyoruz.  İnsanların garip davranışları,  gereksiz meseleler üzerinde durmaları bu zaman dilimi içinde mümkündür. Sözgelimi partneriniz canınızı sıkabilir. Mecburiyetler rahatsız edici olabilir. Kendi kendinizi motive etmek zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizi halletmeye çalışırken birilerinin gelip karışması gibi türlü durumlarla bu zaman süresince karşılaşabiliriz. Ancak yararlı bir tarafı vardır. İlişkinizde aksayan noktaları, iç sesiniz rehberliğinde tespit etmek kolaylaşır. Saat 18:46 Venüs-Mars arasındaki görünüm, yayını germiş bir okçunun hedefine kilitlenmesi haline benzer. Eğer kendinin ve hedefinin farkında olan üretken  bir Balık iseniz, bu görünüm sayesinde hangialanında kendinizi göstermeniz gerektiğini iyi bilerek harekete geçersiniz. Tam tersine rüzgar nereye eserse diye düşünen bir Balık bile olsanız, bu görünüm mutlaka bir şey yapmam gerekiyor diye düşünmenizi sağlar. Bir işe atılmak, işinizden memnun değilseniz farklı birarayışına geçmek gibi. Eğer ilişkisi sorunlu bir Balık iseniz bu görünüm kafanızın içinde tespitlerde bulunmanızda yarar sağlar. Sürekli hassas düşünen bir Balık iseniz, bu görünüm artık aklını başına topla diyerek sizi uyarıcıdır. Sağlık anlamında baktığımızda bu görünüm dikkate almanız, uymanız gereken kuralları hatırlatır. Bunlara uymazsan sorunlar yaşarsın diye sizi yola getiricidir. Cinsel arzuları yükseltici olan bu görünüm ilişkisi düzgün yürüyen çiftlerin aşkla birbirlerine yönelmelerini sağlar. İlişkisinde sorun olanları ise epeyce zorlar. Medyatik bir işin, faaliyetin göstergesi olan bu görünüm, hırsla çalışmanızın, eksiklerinizi tamamlamak için canla başla mücadele vermeniz gerektiğinin işaretçisidir. AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR ASLINDA…. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz zorluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız için, hedeflerinizi yüksek tutmak gibi bir inadınız var. Başladığınız bir işi tamamlamak için, bazı detaylara ihtiyacınız olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesinin önemli olduğunu daha erken fark etmelisiniz. Bugüntemponuzu denetimden geçirin.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İleride pişman olabileceğiniz şeyler söyleme ihtimaliniz yüksek. Dolaysıyla, bu tür bir eğilim hissederseniz, geri planda kalıp konuşmamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı tavırları, düşünceleri, tepkileri veya yaşam tarzları hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz veya bu türlü şikayetleriniz varsa, bu fikirlerinizi ya da eleştirilerinizi dile getirmeniz durumunda, karşı taraf da aynı şiddetle veya daha kuvvetli reaksiyon gösterebilir. Benden uyarması Niobe'ce!

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmeler konularında olumlu gelişmeler gözüküyor. Yeni anlaşmalar ve projeler gündeme gelebilir. Süregelen bir davanızda uzlaşma fırsatı çıkabilir. Yargılayıcı davranmak yerine biraz daha anlayışlı olmanız kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında denge kurmalısınız.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKINTILARINIZI güvendiğiniz insanlarla paylaşmak sizi rahatlatacak. Israrla her şeyin üstesinden tek başınıza gelmeye çalışıyorsunuz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>