Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginlikler bugünde sürecek. Sevgilinizle aranızdaki sorunları gündeme getirmek için uygun bir günde değilsiniz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş yaşamınızdaki gelişmelerin bir hayli yoğunlaşacağı bir gündesiniz. İşinizle ilgili çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün kendinizi çok istekli hissetmemeniz işlerinizi ertelemenize yol açabilir.

Enerjinizi mali konulardaki çalışmalarınız için harcayacağınız bir gündesiniz. Yeni planlar yapabilir ve yeni bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunları iyi değerlendirmeniz ve olaylara karşı objektif davranmanız gerekiyor.

Zihinsel faaliyetlerinizi yanlış yönde kullanıyorsunuz ve değişik alanlara taşımakta zorlanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı biraz daha zorlamalısınız aksi takdirde değişik sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamınızda genel bir hareketliliğin olacağı bir gündesiniz. Günlük olarak yapmanız gereken rutin işlerinizde küçük sorunlar ortaya çıkabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde sorunlar ortaya çıkabilir ve bu sorunların çözümü sizin zamanınızı alacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeli ve stesten uzak durmaya çalışmalısınız. Fiziksel olarak sizi rahatlatacak etkinliklerde bulunmak ve sakin ortamlarda yer almak sizin için rahatlatıcı olacaktır.

22 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz saat 23:49 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Günün tamamında etkili olacak bu durum, tabii ki tedbirli olmayı da gerektirir. Yengeç boşluk günlerinde hassasiyetin her zaman yüksek olduğunu belirtmeliyim.  Özellikle hangi konuda güven olgusuna önem veriyorsak, o konuda hassaslaşırız. Geçmiş konular ele alınır. İşimiz, sağlığımız hepsi gözden geçirebilir. Sevdiklerinizi özlersiniz. Ancak derdinizi anlatmaktan çekinebilirsiniz. Çünkü yanlış anlamalarından korkarsınız. Güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Boşluk etkisi bazı kişilerde sanki kimseye ihtiyacı  yokmuş gibi görünmelerini sağlarken,  kimileri, sıkıntılarını güvendiği kişilerle paylaşmayı tercih edebilirler. Saat 23:49 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, duygularımızı ifade ediş biçimimiz zaman zaman fevri olabilir. Gördüğümüz aksaklıkları titizlikle gözlem altına alırız ve bunların mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Neptün'den önemli destekler alıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

22 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veyaplanlarınızda verimli konseptler geliştirebileceğiniz günlerdesiniz. Evinizi daha konforlu ve eğlenceli hale getirmenin yollarını arayabilirsiniz. Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir. Özgün veya farklı kültürlerden gelmiş bir kişinin önerisi doğru yönde ilerlemenize aracı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gelecek hafta içerisinde zaman zaman bazı alanlarda bulunduğumuz konumu, elimize geçen bilgiyi veya gittiğimiz ya da yönlendirildiğimiz yolu sorgulayabilir, inişte mi çıkışta mı olduğumuzu anlayamayabiliriz. Bu tür durumlarda, bu olayların birer test olabileceğini hatırlamalı, tepki vermek yerine gülüp geçmeli ve olaylar netleşene kadar beklemeliyiz. Ancak, hiçbir konuyu hafife almamamız gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık ve özgünlük gerektiren çalışmalarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi daha rahat ve etkili ifade edebileceksiniz. Gün içinde romantizm açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hoşunuza gidecek ufak hediyeler almanız mümkün. Eğlenceden yana güzel fırsatlar çıkabilir.

22 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ERTELEDİĞİNİZ resmi işleriniz karşınıza çıkabilir. Maddi anlamda bu ara fazla açılmamaya bakın. Rüyalarınıza kulak verin bu dönem.

22 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 33' 40" R
Ay
Koç
25° 47' 57" R
Merkür
Koç
20° 38' 47"
Venüs
Boğa
08° 47' 35"
Mars
Koç
04° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 20"
Satürn
Balık
17° 06' 39"
Uranüs
Boğa
22° 42' 39"
Neptün
Balık
29° 05' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 37"
Lilith
Başak
24° 02' 22"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>