Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkiler konusunda arka planda kalmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle sakin ve huzurlu bir gün geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi konularda temkinli olmayı tercih etmenize rağmen küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan kurtulmanız zor olmayacaktır

Duygularınız düşüncelerinizi olumsuz etkileyebileceğinden olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olacaktır. Arkadaşlarınızla birlikte kısa süreli planlar yapabilirsiniz ve ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz ancak eski bir hatanızı değerlendirmeye alabilirsiniz ve bu sizin gerilime girmenize neden olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. Yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz,  Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Duygularımızı ifade ediş biçimimiz zaman zaman fevri olabilir. Gördüğümüz aksaklıkları titizlikle gözlem altına alırız ve bunların mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu  sağlığınız-iş hayatınız-ilişki-ortaklık ve mali konularla  ilgili  yapılacak görüşmelerin, değişimlerin, gelişimlerin işaretçisidir. Çıkarlarınızı korumanız, şikayetçi olduğunuz meseleleri halledebilmeniz gerekir. Güven duygunuzu kesinlikle yitirmeden hangi alanda sıkıntınız varsa onu çözümlemek adına istekli olunuz. Eğer işinizden memnun değilsenizaraştırmaları, başvuruları için bu kavuşum sizi destekleyicidir. Bazı işleri gönüllü olarak kabul etmeniz istenebilir. Eğer kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız bunu uygun bir dille ifade ediniz. Aşk dikensiz bir gül bahçesi değildir derler. Siz de ilişki meselelerinde lütfen olumsuz düşünmeyin. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu etkisi bazı kişileri yüreğinizin içinde affedebilir ve sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Eğer yanlış ilişki ve hatalı  kararlarınız  nedeniyle  kendinize kızıyorsanız o zaman lütfen sakin olunuz. Çünkü yaşam yolunda doğrular gibi yanlışlar da yapmaya hakkımız var. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Bunu unutmayalım. Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, duygusal anlamda kendi arzularınıza olan düşkünlüğünüzün işaretçisi. Değerlerinize sahip çıkıyorsunuz. Çünkü güvenliğinizi önemsiyorsunuz. Eğer maddiyat ve aşk hayatınızla ilgili meselelerde birileri sizi önemsemezse, buna tahammül göstermezsiniz. Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Birilerini memnun etmeye çalışmak yerine önce kendimize özen göstermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Çünkü bizim kendimize gösterdiğimiz özen, başkalarının da bize karşı dikkatli davranmasını sağlayabilir. Sürekli vericilik ve iyi niyetimizin dozunu ayarlamadıkça, insanlar iyi niyetimizden yararlanabilirler. Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, bugün değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var. Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir. İlerleyebilmek için geçmişte birlikteyaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketlerinizden çok fazla etkilenen karşı cinsiniz bu durumunu size belli etmek için yanaşacak. Sizler onun tavırlarını anlamamış havası yaratarak onu deli edeceksiniz. Çapkınlık yapmaya devam ediyorsunuz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>