Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkinize başlamakta biraz çekingenlik ediyorsunuz. Arkadaşlarınız bu iyi biriyle beraber olacağınızı düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa da, cesaret gösterip başlamayla değer birine benziyor.

Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız. Akşama yakın saatlerde aldığınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bugünlerde sıkışıksınız, çünkü bir alacağınızı uzun zamandır alamıyorsunuz. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Herkesin dikkatini çeken bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yine birçok işin altından kalkmanız gerekiyor. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Meraklı davranıp irdelediğiniz bir konuda, duymak istediklerinizi değil, duymaktan çekindiklerinizi işiteceksiniz. Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yaratıcı yönlerinizihayatında veya dışarıyla olan her türlü bağlantınızda ifade etmenizi sağlar. Sizin için bu saatler verimli ve keyifli geçer. Saat 03:15 Ay-Satürn kavuşumu, bir yanıyla özgür olmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak şartlar nedeniyle kendimizi sıkışmış hissederiz. Saat 09:10 Ay-Merkür görünümü,ve ilişki konularındaki kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Yanlış anlaşılmalar olabilir, sözler tutulmayabilir, düşünceler değişebilir. Gerçekçi olalım. İletişim, ulaşım, haberleşmede yaşanabilecek gecikmelere karşı tedbirli davranalım. Saat 13:46 Ay-Jüpiter görünümü, rahat yaşam arzumuzu, parasal açıdan güvende olmak isteğimizi vurguluyor. İlişki kurduğunuz insanların size destek olması, sıkıntılarınızı paylaşmaları hoşunuza gider. Kitap okumak, işinizle ilgili araştırmada bulunmak, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak sizi keyiflendirir. Saat 14:08-19:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Israrcı olmak nasıl yanlışsa, sorunları abartmakta yanlıştır. Eğer sakin ve bilinçli şekilde meseleleri ele alırsanız doğru bir analizde bulunursunuz. Bu saatler arasında mümkün olduğunca acele karar vermeyiniz. Saat 19:23 Ay-Oğlak geçişi dostlarımızın üstümüzdeki etkisi veya onların bize olan destekleri önem taşır. İster istemez, duygularımız ciddileşir. Özgür olmadığımızı ve birileriyle anlaşmakta bazen zorlandığımızı düşünürüz. Kendimizi güvende hissettiğimiz insanlara çekiliriz. İsteriz ki, bizi anlasınlar. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde öfkene kapılıp ani kararlar verebilirsin. Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşından haber alabilirsin.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha öz güvenli hissedeceğiniz bir gün.Yöneticilerinizle iletişiminizin gücü sizi kariyerinizde farklılaştırabilecek

27 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizdeki statünüzü korumak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Engellerinizi ortadan kaldırmak isteyeceksiniz. Üstlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sevdiklerinizle birlikte planlar yapmak size iyi gelecektir. Eğitsel konularda daha fazla eğilmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair her konuda biraz kararsızlıksınız. Dostlarınızdan, ve sizden daha olgun insanlardan yardım alarak hayatınızı düzene sokabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda görüşmelerin devreye gireceği, maddi konularda destek göreceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınız veya ortaklaşa işleriniz için sosyal çevrenizden istediğiniz desteği göreceksiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerde uzun vadeli planlar yapacağınız bir gün. Yıllardır sürdürdüğünüzkoşturması nihayet bir sözleşmeyle kalıcı hale gelir. Ortaklıklar, yönetimsel kararlar için önemli toplantılar yapabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Karşınızdakiler detaycı, kılı kırk yaran bir enerjiye sahip olsalar dahayatında bunun da önemi yadsınmaz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 53' 37" R
Ay
Terazi
23° 49' 29" R
Merkür
Boğa
06° 19' 26"
Venüs
Boğa
25° 47' 26"
Mars
Koç
15° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 44"
Satürn
Balık
18° 06' 36"
Uranüs
Boğa
23° 30' 44"
Neptün
Balık
29° 26' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 42"
Lilith
Başak
25° 34' 16"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>