Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin.

İş hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz ve işyerinizde duygusallığınızı arka plana atıp çok disiplinli bir çalışma ortamına gireceksiniz. Başarılarınızın sonucunda amiriniz tarafından ödüllendirileceksiniz.

Para durumunuza ilişkin bazı sorunları çözümleyeceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz bugün iyi çalışıyor ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz. Bir alım satım işiniz olabilir.

Aile ortamınızda bir süreden beri gündemde olan konuları yeniden konuşabilirsiniz. Ancak bugün tahminler yapmamanız daha doğru olacaktır bu anlamda yanılgılara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sokmamaya dikkat ederseniz olanaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Herkese bir şans verilmesi gerektiğini unutmayın ve iyi bir dinleyici ve araştırmacı olun. Bugün gireceğiniz ortamda arkadaş ilişkilerinizle ilgili olarak işe yarar dedikodular duyabilirsiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:54 itibariyle  Terazi burcunda ilerleyecek Ay, bazılarınız için özel bir kutlamanın işaretçisi. Özellikle ilişkisinde huzuru yakalamış çiftler için gayet olumlu. İlişkisinde problemli çiftler ise birbirlerine karşı nazik olmayı bilmeliler. Güzellik ve bakımıza zaman ayırmamızda bu enerji gayet olumludur. Bulunduğumuz ortama uyum sağlamaya çalışırız. Özellikle aşk başımızın tacı olur. Dostlarımızla sohbet etmek hoşumuza gider. Sevdiklerimizin ilgisi, takdiri hoşumuza gider. Saat 19:43 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, gerek ilişkilerde gerekse kafamıza takılan bazı meseleler hakkında düşünmemizi sağlıyor. Nezaketten hoşlanıyoruz. Başkalarının bizim fikirlerimize değer vermesini bekliyoruz. İlgi görme arzumuz gayet yüksek. Kafamıza takılan bir şey olduğunda bunu çözmeden rahat etmeyiz. Saat 23:03 Ay-Pluto zorlu görünümü, başkalarıyla olan her türlü ilişkiniz, maddi meseleler, cinsel yaşamınız sizin için mutlaka dengeye kavuşturulması gerektiğini hatırlatır. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün etrafa direktifler yağdırma eğiliminiz artabilir veya bu tür gereksinimler çoğalacaktır. Ancak, herkes kendi yöntemiyle ilerlemek istediği için gergin diyaloglara hazır olmakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aslında aklımız hızlı çalışmasına rağmen Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı her ilişkide anlaşmayı zorlaştırıp, rekabete, kıskançlıklara, abartılı tepkilere neden olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde gezegen etkileriyle birbirimizi kırmamaya ve geçici soğukluklara takılmamaya veya hassas konuları tartışmayı bir başka güne bırakmaya dikkat etmeliyiz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal açıdan ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Hemen paniğe kapılmayın. Bu dalgalanmalar sayesinde yeni kapılar açılabilir. Maddi konularda ertelediğiniz planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Dikkatinizive para konularına vermelisiniz. Yeni bir finansal yapı kurmanız gerekebilir. Bu konuda uzman kişilerden danışmanlık alabilirsiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YOĞUN duygular içerisine girebilirsiniz. Aklınızın karışacağı iki aşk arasında kalabilirsiniz. Sahip olduğunuz mutluluğu sakın bozmayın.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

28 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 22" R
Ay
Balık
05° 32' 24"
Merkür
Koç
18° 16' 32"
Venüs
Boğa
04° 33' 03"
Mars
Koç
01° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 51"
Satürn
Balık
16° 49' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 13"
Lilith
Başak
23° 39' 27"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>