Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan yardım bekliyorsunuz.

Bugün işyerinizde güne sorunlu başlayacaksınız fakat günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek.

Paranızı akılcı kullanmayı, para biriktirmeyi bir türlü öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman maddi zorluklar yaşayabiliyorsunuz.

Son zamanlarda çok streslisiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan insanlar var ve onlara karşı oldukça verici bir tutum içerisindesiniz. Bu arada kendi özel hayatınızı da unutmamalısınız. Artık geçici ilişkileri bir kenara bırakmalısınız ve daha önemli ilişkiler adım atmalısınız. Maddi sorunlarınızın yoluna girdiği bu günlerde önemli yatırımlara yönelebilirsiniz.

29 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlayacak.  Bir yanıyla ortaklaşa paylaşımlara açık olmanın, diğer yanıyla bireysel anlamda kazandırıcı olana yönelmek arzumuzu işaret ediyor. Evet ortaklıklar belki  faydalı ama biz de artık kimsenin boyunduruğu altında olmaktan yana değiliz. Özel ilişkilerde ise, her iki taraf aralarındaki sınırları gözden geçirmelidir. Saat 17:33 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında, partneriniz ilişkinizle ilgili konularda hayal kırıklığı yaşadığını düşünebilir. Aranızdaki farklılıkları eleştirel bir şekilde dile getirebilir veya sizi üzebilecek tarzda hareket edebilir. Bu durum karşısında şaşırabilirsiniz. -Ben bunca tuhaflığına rağmen sana anlayış gösteriyorum, sen ise beni üzmeye devam ediyorsun. Aslında şikayetçi olması gereken kişi benim. Ama üste çıkmaya çalışıyorsun diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem bu ilişkiyi mercek altına alarak gerçekçi bir şekilde düşünmenizdir. Saat 18:59-30 Ağustos saat 11:52 arasındaki Ay-Boşluk süresi içinde,  eğer bazı pürüzler varsa, işler yolunda gitmiyorsa, bunları ele alalım. Bu zaman içinde gelen haberlere dikkat edelim. Söz vermeyelim veya  verilmiş bir sözden  caymayalım. Saat 23:07 Venüs-Kuzey düğüm görünümühayatımız, sağlığımız, mali ortaklıklar anlamında ilerisi adına düşünmek ve duruma gerçekçi bir şekilde bakmak gerekiyor. Bu ilişkiler, bu bağlantılar, mevcut durum ne derece umut vaat ediyor, hakikaten işbirliği anlamında doyurucu mu diye bakalım. Ay-boşluk etkisi altında gerçekleştiğinden incelemekte yarar görüyorum. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

29 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

29 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, estetikle ilgili veya aşk ilişkilerinde olumlu adımlara açık bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinden itibaren ise, bu verimli, yaratıcılık içeren ve sevgi alışverişlerine açık atmosfer gerginleşebilir. Olayların beklenmedik şekilde gelişebilme ihtimali, ani açıklamalar veya ilginç olaylar nedeniyle planlarımızda değişiklik yapmamız gerekebilir. Dolayısıyla, her konuda ve anda hazırlıklı ve gelişmelere uyum sağlayabilecek durumda olmamızda fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bir parça hassas olabilirsiniz. Ani tepkiler gösterebilir, gereksiz sürtüşmeler içine girebilirsiniz. Daha sakin ve akılcı davranmak pek çok açıdan kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Sizi duygusal açıdan zorlayan konuların üstesinden gelmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşacaksınız. Fırsatları mutlaka değerlendirin.

29 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN önünüze çıkabilecek fırsatları önemsememezlik yapmayın. Önemli bir fırsatı istemeden kaçırabilirsiniz. Uyanık ve cesur olun.

29 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>