Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek. Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz.

Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz. Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz.

Dışınızda sürdürülen bir problemin, sürekli başa döndüğü yanılgısı içindesiniz. Biraz ağır da olsa, sonuca doğru gidildiğini sizin probleminiz olmadığı için göremiyorsunuz. Müdahalenizin bir yararı olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassas birisiniz. Bu özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz duygusuz ve hesapçı geliyor. Biraz daha iyimser beklentiler gerginliğinizi azaltabilir. Yakında alacağınız güzel bir teklifi, konuyla ilgili yenilikleri sakıncalı bulduğunuzdan bekletmeye çalışacaksınız.

29 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:35 Ay-Neptün faydalı görünümüyle Cuma günümüz başlarken, rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici bu enerji bizi hoş duygularla kucaklıyor. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, şifalandırıyor ve bir kalkan gibi manevi anlamda bizi koruyor. Saat 06:30 Ay-Mars karşıtlık etkisi, duygusal zorlanmanın işaretçisi olsa da, her iki gezegen güçlü oldukları burçlarda ilerledikleri için büyük bir sorun çıkarmaz. Siz yeter ki, amacınıza uygun şekilde kendinizi ifade etmeyi bilin. Sizinle karşı karşıya gelenler, kendinizden emin olduğunuzu bilsinler. Saat 13:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı, birlikte yol alacağımız, paylaşımda bulunacağımız insanlarla bağlantıyı önemseyeceğiz. Fikirlerimizi, tecrübelerimizi ortaya koyarken, başkalarının da görüşlerini öğrenmek isteyeceğiz. Ortak paydada buluşabilmek arzumuz yoğun olacak. Saat 14:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle barışık, huzur ve güvence dolu bir yaşam arzuluyoruz. Fakat sağlığımız,koşulları veya maddi şartların yetersizliği bizi yoruyor. Saat 17:00-30 Aralık saat 11:30 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu kısa süre içinde, etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp, altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. İyi niyetli insanlarla her zaman birlikte olmamız dileğimle,

29 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer gündeminde yatırım için kredi çekmek, borç almak gibi konular varsa, zorlanmadan halledebilirsin.

29 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınız ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda şanslı ve yapıcı etkiler altında olacaksınız. Kişisel özgürlüğünüze ne kadar önem verirseniz verin, ilişkilerde daha tedbirli olmanız gerekli.

29 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklerden haberdar olabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz. Ticari konular sözleşmelerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde farklı konuların ortaya çıkması sizi zorlayabilir. Almak istediğiniz eğitimleri organize edebilirsiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda haklarınız çıkarlarınızı korumak yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Balık'lar aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir, Acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, önemli girişimlerinizde desteklendiğinizi göreceksiniz. Kariyer vealanlarınızda önemli adımlar devreye girebilir. İstediklerinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkarır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

29 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>