Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Ama unutmayın, çok seviliyorsunuz.

Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak. Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Harcamalarınız için size uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur. Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz.

Tereddütte kalacağınız bir sorunda, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine doğru mutlu bir haber alma olasılığınız var. Uzun zamandır haberleşmediğiniz ama çok sevdiğiniz biriyle haberleşebilirsiniz. Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:27 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişi, aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde ve çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasiyetimizi vurgular. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, size kendinizi iyi hissettirecek bir haberin, gelişmenin yaşanması mümkündür. Bir değişim arzusu, yenilik gündeminizde yer alıyor. Çevrenizde sizi destekleyecek insanlarla tanışabilirsiniz. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygusal ve ruhsal anlamda yoğunluğun yükselişidir. Cinsellikte yaşanan haz, ölüp yeniden dirilmek gibi, canlandırıcı ve kendi içinde mücadeleyi teşvik edici bir duygu olarak görülür. Ve bu taraflar arasında bir hayli güçlü yaşanır. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, güven arayışımızı, sevdiklerimize düşkünlüğümüzü vurguluyor. Ancak bir yandan da, dışarıda sorumluluklarla baş etmemiz gerekiyor. Ciddiyetle düşüneceğiz. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, kendimizi, inandıklarımızı ve savunduklarımızı kimse anlamasa dahi, biz haklı olduğumuzun gayet iyi farkındayız. Zaten tüm mesele, insanın kendiyle olan barışıklığı değil midir? Birileri için neden kendimizden vazgeçelim ki? Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, yuvamız-ilişkimiz ve bizi ilgilendiren konularda şansımız yavaş yavaş yükseliyor. Jüpiter-Akrep geçişi ve gökyüzündeki diğer oluşumlar size yeni yollar, fırsatlar ve kolaylıklar getirecek. Bu görünüm de onlardan biridir. Çıkarlarınızı kollamanın ve doğru kararlar vermenin göstergesidir. Başka bir yer, başka bir ortam ve başka olanaklar sayesinde asıl istediklerimizi elde edebiliriz. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda üzerinde baskı uygulayan birine bugün sert bir şekilde tepkini ortaya koyacaksın. Özellikleortamında, kraldan çok kralcı davranan kişilere tavırların çok şey anlatacak! Aşk hayatındaki belirsizlikler bugün netleşiyor. Sevgilinle bariz sorunları çözmek konusunda adım atacaksın. Kardeşlerle ya da anne tarafından kuzenler ile bir araya gelerek toprak, mal bölüşümü gibi konular üzerinden fikir alışverişi yapabilirsiniz. Çok eski bir mülkün yeniden planlanması için bir düzen arayışına girmek isteyebilirsin. Eskisine göre daha temkinli hareket etmek isteyeceksin. Değişimden beslenen karakterin çevrendeki insanları ilk etapta şaşırtsa da aslında çabuk sıkılan bir tarafın da var. Zamanı boşa kullanmaktan vazgeçmeli ve artık potansiyelini göstermelisin.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar yaşayabilir, tam olarak ne yapacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Söylemek istediklerinizi içinizde biriktirmek bazı öfke patlamalarına neden olabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Duygusal yaralanmalar söz konusu olabilir. Kendinizi dizginlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kolayca risk alabileceksiniz. Bugün değişen planlarınız size zor anlar yaşatabilir. İşlerinizde aksamlar meydana gelebilir. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızda keyifli gelişmeler yakın. Hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileri kuvvetli Balıklar, talihli bir gündesiniz. Yaratacılığınız çok yüksek. İşleriniz son derece akışkan ve hızlı ilerleyecektir. Gözlemleyip anlayarak, ilüzyon yaratmadan ilerlemek önemli.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklarda bulunan dostlarınızla aranızdaki ilişkilerinizi arttırabilir, çok hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Kararlı davranmayı başaracaksınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 57" R
Ay
Aslan
27° 59' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 18"
Venüs
Boğa
20° 00' 30"
Mars
Koç
11° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 11"
Satürn
Balık
17° 47' 52"
Uranüs
Boğa
23° 14' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 34"
Lilith
Başak
25° 02' 59"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>