Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda uyum son derece güzel olacaktır. Hayal gücünüz iyi işlemesine rağmen gerçeköi özelliklerinizi de koruyacaksınız. Doğru olanı doğru anda yapmayı başaracaksınız. Sevdiğiniz insanla tartışmalardan kaçınacaksınız ve uymu yakalamaya önem vereceksiniz. Sevgi dolu olacaksınız ve duygularınızı içtenlikle ifade edebileceksiniz.

İş yaşamınızda bazı yeni planlar yapabileceğiniz ve farklı fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Durumları ve insanları değerlendirmekde başarılı olacaksınız. Fikirlerinizi canlı olarak ifade edebileceksiniz ve gözlem yeteneğinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır. Konuları çabuk kavrıyorsunuz ve bilgilerinizi doğru olarak kullanabileceksiniz.

Maddi konularda genel olarak şanslı etkiler altında olacaksınız ve yeni kazançlar elde etmek için düşünceler geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda çok dikkatli davranacağınız söylenemez.

Dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenizin zor olacağı bir gündesiniz ve aynı anda birden farklı konuları düşünmek hata yapmanıza yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak çok verimli olacağınız bir gündesiniz ve sizin için çok olumlu olacak kararlar alabilirsiniz. Yeni deneyimler yaşayabilirsiniz ve sezgileriniz son derece güçlü. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusunda olacaksınız ve bu sizi yanıltmayacaktır. Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. İlginizi çekecek ve sizde merak duygusu uyandıracak olaylar yaşayabilirsiniz.Enerji düzeyiniz yüksek ve siz bunu mutlaka kullanmak arzusundasınız.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, fikirlerinizi ortaya koymakta cesaretli olmanızı sağlayan, Ay-Yay burcu geçişi, saat 01:50  itibariyle etkili olacak. İş ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getirmekten ve gerekirse itiraz etmekten kaçınmazsınız. Size şaşıranlar olduğunda da geri adım atmazsınız. Saat 11:42 Ay-Neptün  zorlu görünümünde, iç dünyamızda olan biteni  birilerinin anlamasının mümkün olmadığını düşünüyoruz. Bu yüzden,  biraz geriye çekilip, kendimizle baş başa kalmayı tercih edebiliriz.  Bu gayet doğaldır. Saat 21:34 itibariyle Ay-Mars kavuşumu bir meseleyi kökünden en sağlam şekilde halledebilmek için öne atılmanın işaretçisidir. Ancak burada dikkat edilecek nokta, neyin üzerinde yürüdüğünüzü bilmektir. Hangi amaçla yola çıkıyorsunuz veya hangi nedenle harekete geçiyorsunuz. Eğer gerginseniz, bu kavuşumun etkisi altında yanlış bir eylemde bulunabilirsiniz. Hukuki konular, yasal haklarınız için mücadele, toplum önüne çıkma, sorumlulukların yükselişi gibi geniş bir alanda etkili olacak bu kavuşum, bazı kişilerle tartışmanıza neden olabilir. Dikkatli olmayı da bilelim lütfen. Ne de olsa Merkür gölgeli günlerindeyiz. Ağzımızdan çıkanı duymamız gerekiyor. 29 Eylül saat 23:52-23 Ekim saat 23:52  tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, hem yakın çevremizde bulunan kişilerle olan ilişki ve paylaşımlarımızı hem de finansal konuları ele almak gerekiyor. Venüs güçlü olduğu bir burçta ilerliyor. Ancak astrolojik olarak geçtiği alan dikkatli olmayı gerektiriyor. Hani bazen sırf birileriyle iyi olalım veya bizi sevsinler diye sonradan pişman olduğumuz işlere kalkışırız. Sözgelimi kardeşimize borç vermek veya bir borcun altına kefil olmak,ortağımıza güvenmek gibi. Aynı şekilde biz de bunu yapabiliriz. Bir tanıdığımızdan borç alırız veya bize destek olmasını isteriz. İşte bu gibi durumlarda dikkatli olmak lazım. Adil bir bölüşüm, dengeli bir alışveriş olmasına  dikkat edelim. Yalnızız diye, karşımıza çıkan bir kişiyi hemen hayatımızın merkezine oturtmayalım. Onu tanıyalım. Kimdir neyin nesidir bir inceleyelim. Venüs hoş bir yansıma, kişiyi cazibeli kılar ve karşı cinsle tanışmasında vesile olur. Fakat bu ilişkinin temelinin güçlü olması önemli. Cinselliğe dayalı veya çıkar üzerine kurulmuş bir ilişki ise, bundan uzak duralım. Venüs-Terazi burcu geçişinin hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,  

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz. İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bazı önemli gelişmeler meydana gelebilir. İşle ilgili tanınırlığınızı arttıracak bazı fırsatlar çıkabilir. İş arkadaşlarınızla özellikle üstlerinizle olan paylaşımlarınız önem kazanıyor. İletişiminizi güçlendirmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşma yönünde epey ilerleme kaydedebilirsiniz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı diğer insanlarla paylaşmaya çabalıyorsunuz. Özel konularınızda fazla açılmamalısınız.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>