Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

Sabah saatlerinde yoğun birtrafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin vearkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır arasıra ufak tefek atıştığınız bir arkadaşınızla diyaloğunuzu tamamen kesmek isteyeceksiniz. Hatta kontrolünüzü kaybedip sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Ama sizi anlayacak ve destekleyecek dostlarınızın yanınızda olduğunu görmek bu konuyu fazla ciddiye almamanızı sağlayacak. Ailenizden biri ona vakit ayırmanızı bekliyor.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:14 itibariyle Terazi burcunda  oluşacak Yeniay, Çarşamba günümüzün kıymetli bir enerjisi olup, önümüzdeki bir aylık sürecin başkalarıyla ortaklaşa ilişkilerin gözden geçirilmesi yönündeki önemini vurguluyor. Bizim burada üzerinde durduğumuz en önemli nokta, dengeli ve uyum olana yönelmektir. Huzursuz olduğumuz hiçbir ilişkinin bize faydası yok. Biz de, mevcut beraberliklerimizi ister özel isteranlamında,  bu Yeniay sayesinde ele alacağız.  Çalışma hayatımızda  veya aşkta,  ne alıp verdiğimize, duygudaşlık kurup kurmadığımıza, tatmin olup olmadığımıza da bakacağız. Birileri bencil mi düşünüyor veya bizi önemsemiyor mu, aldığı kadar vermiyor mu, bunu da gözden geçireceğiz. Sonuçta önemli olan, ortaklıktır. Ancak bunun adil olması önemlidir. Bu bir aylık süreçte hukukla ilgili davalar, yeni başlayacak ortaklıklar veya bitecek olanlar ayıklanacaktır. Bölüşümlerin çok adilce yapılmasında yarar vardır. Şüphelerimiz varsa, bunları ılımlı şekilde konuşmak yararlı olur. Kaldı ki, önümüzdeki bir aylık süreç her işin, her ilişkinin tarafsız bir şekilde mercek altına alınması yönünde kıymetlidir. Saat 21:30 Ay-Mars görünümü bu Yeniayın, mali ortaklıklarda anlaşma sağlanması ve dehayatınızla ilgili konularda da işbirliği anlamında bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Burada önemli olan sizin amacınızdır. Bu amacı gerçekleştirmek adına cesur, yanlışlar varsa kabul edecek tarafsız, ölçülü ve dengeli hareket etmeniz halinde başarıya ulaşacağınızı biliniz. Yeniayın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız  güzellikler yaşatması dileğimle,

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı karmaşık veya problemli konular tamamen ortadan kaybolmadı. Sadece biraz kendini unutturdu o kadar. Ancak, önümüzdeki birkaç gün içinde hassas konuları tümüyle çözme şans ve fırsatları söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Aslen ne istediğinize karar verebilirseniz(arabayı değiştirmek, yeni bakış açıları, yeni tasarım veya yeni bir arkadaş v.b), kaynaklarınızı ve enerjinizi daha doğru kullanarak doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde, detaylara boğulmaktan veya tamamen asıl istediğiniz şeylerden kopmaktan kaçmanız zor olabilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal açıdan ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Endişelenmeyin. Yeni gelişmeler beraberinde yeni fırsatları da getirecek. Maddi konularda ertelediğiniz planlarınızı bu sayede hayata geçirebilirsiniz. Yeni bir finansal yapı kurmanız gerekebilir. Ortaklı işlerinizde dengeleri gözetmeniz daha olumlu sonuçlar verecek.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rutin işlerinizi aksatmadan yerine getirmek istiyorsunuz. Başladığınız her işin üstesinden gelmek en büyük amacınız. Ama şıpsevdiliğiniz bu durumu engelleyebilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

24 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 31" R
Ay
İkizler
23° 51' 23" R
Merkür
Koç
24° 19' 13"
Venüs
Boğa
13° 47' 43"
Mars
Koç
07° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 43"
Satürn
Balık
17° 25' 48"
Uranüs
Boğa
22° 56' 48"
Neptün
Balık
29° 12' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 45"
Lilith
Başak
24° 29' 24"
True Node
Koç
15° 08' 43"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>