Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok bağlısınız ve özellikle şu sıralar üstüne çok düşüyorsunuz. Sevgiliniz bu yoğun ilgiden sıkılabilir. Olayları dengede tutmaya çalışın.

Hafta sonunu özlediğiniz ve işlerinizden sıkıldığınız bir gündesiniz. Şeytana uymayın ve işlerinizi ihmal etmeyin. Daha sonra başınız çok ağrıyabilir.

Bu sıralar paraya çok ihtiyacınız var ve nereden temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza danışın ve onlardan yardım isteyin.

Çok samimi gördüğünüz bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler konuşuyor. Dikkatli davranın. Etrafınızda tanımadığınız düşmanlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun bir gününüzdesiniz ve canınız belki de bugün çok sıkılacak. Yapmanız gereken bazı işleri önümüzdeki günlere erteleyebilirsiniz. İşlerinize biraz ara verip kısa da olsa bir tatile çıkmanız size iyi gelebilir. Duygusal açıdan yoğun olacağınız bu günlerde arkadaşlarınızla dışarı çıkıp eğlenmeye çalışın.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz, saat 04:39  Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Bu enerji, başkalarıyla olan her türlü ilişkiniz, maddi meseleler, cinsel yaşamınız sizin için mutlaka dengeye kavuşturulması gerektiğini hatırlatıyor. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, gerek ilişkilerde gerekse kafamıza takılan bazı meseleler hakkında düşünmemizi sağlıyor. Nezaketten hoşlanıyoruz. Başkalarının bizim fikirlerimize değer vermesini bekliyoruz. İlgi görme arzumuz gayet yüksek. Kafamıza takılan bir şey olduğunda bunu çözmeden rahat etmeyiz. Saat 12:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, kazandırıcı olana yönelmemizi sağlıyor.  Evet ortaklıklar belki  faydalı ama biz de artık kimsenin boyunduruğu altında olmaktan yana değiliz. Özel ilişkilerde ise, her iki taraf aralarındaki sınırları gözden geçirmelidir. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü,yoğunluğunun artışı ve gündelik hayatın temposunun yükselişidir. Ordan oraya koşturursunuz. Hem sıkı çalışırsınız hem de mali açıdan güçlenmek için karşınıza çıkan fırsatları çabucak değerlendirirsiniz. Bunlar yorucuymuş, vaktinizi alırmış, sizi bazen bir hayli zorlarmış diye düşünmezsiniz. Yeter ki, değişim olsun, yeter ki kazanç getirsin istersiniz. Tabii ki ben sağlığınıza da özen göstermenizden yanayım.   Bu görünüm, belki kariyer anlamında sizi zirveye taşımak ancak şunu belirteyim ki, canlandırır, güven duygunuzu yükseltir, kendinizi geliştirmenizde yardımcı olur ve yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlar. Ancak küçük bir tavsiyede bulunayım. Mutlaka finansal konularda akıllı davranmayı unutmayın. Geleni iyi değerlendirin. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir çok fikirden yola çıkarak, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda, değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Sadece; düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, karşı tarafın da fikrini almalısınız. Çok bireysel olmayın.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda(nafaka, miras, burs, sponsorluk, prim, komisyon, kredi v.b) yeni başlangıçlara açık bir haftalık süreçtesiniz. Yeniteklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tüm dikkatinizive para konularına vermeniz gerekiyor. Gün içinde alacak ve borçlara dair konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni bir bütçe oluşturma gereği doğabilir. Banka hesaplarınızla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle ortak para hesapları gibi konularda değişim vurgusu artacak.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZİ düşünerek harcamalarınızda frene basmanız, bilmediğiniz konularda yatırımlardan vazgeçmeniz gerekiyor.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>