Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah ondan alacağınız bir haber sizi mutlu edecek. Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir.

İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor. Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine verim problemi yaşabilirsiniz.

Bugünlerde beklediğiniz bir alacağınız var. Bu alacağınızı tahsil etmeniz gerekiyor. Çünkü bu alacağınız ile bir borcunuzu ödeyeceksiniz. Alacağınızın biraz daha üstüne düşün.

Uykusuzluk kapınızda. Zor bir gece geçirmemek için tedbir almanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz, ancak bu enerjinizi olumlu olarak kullanamayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız. Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ancak ani girişimlerde bulunmak sizin için doğru olmayacaktır.Bir süreden beri içinizde tuttuğunuz bir kızgınlığınızı ani bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bugün tüm ilişkilerinizde dikkatli davranmalısınız, beklenmedik düşmanlıklar görebilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 15:38 olana dek, etrafınızdaki insanlarla temasta bulunurken ılımlı ve hoşgörülü tavırlar sergilemeye gayret gösterirsiniz. Sizden farklı düşünüyor olsalar da kimse ile alıp veremediğiniz olmadığı için sakin ve kendinizden eminsinizdir. Saat 15:38-17:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk süresince, tüm ilişkilerinizde dengeyi muhafaza ediniz. Hatta gerektiğinde politik tarzda hareket etmenin yararı büyüktür. Ay-Terazi boşluk günlerinde, uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamazlar. Saat 17:29 Ay-Akrep burcu geçişi, genel olarak başarılı olma arzusu verir. Etrafınızdaki dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların haksız yere yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saatlerde gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. Hayalleriniz konusunda çekimser değilsiniz ve çevresel koşullar size özel şartlar sunuyor. Yaratıcı yönlerinizi mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde aniden, geri dönüşü olmayacağını düşündüğünüz anlaşmalarda bazı boşluklar yakalayabilir, fayda sağlayacağınız açıları tespit edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün başında para ve finans konuları öncelikli olabilir. Maddi konularda yeniden yapılanma içine girebilirsiniz. Esneklik ve sakinlik gerektiren koşullar içinde olacaksınız. Ancak günün ilerleyen saatleri kişisel gelişime dair konular önem kazanacak. Düşünsel meraklarınızı gidermek isteyebilir, yenilik arayışına girebilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık.. Zorda olan insanlar kapınızı çalabilir ve sizden maddi veya manevi destek isteyebilir. Ancak bugün siz de sıkıntıdasınız.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 14" R
Ay
Yay
29° 45' 06"
Merkür
Koç
16° 18' 45"
Venüs
Koç
28° 38' 49"
Mars
Balık
28° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 24' 19"
Uranüs
Boğa
22° 14' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 02"
Lilith
Başak
23° 07' 33"
True Node
Koç
15° 25' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>