Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenen birinin varlığından henüz haberdar değilsiniz. O kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmeler olabilir.

Son derece hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmalısınız.

Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi çocuklar gibi sevindirecek. Aynı zamanda ihtiyacınızı da gidereceği için yapmanızı gereken önemli bir harcamadan kurtulmuş olacaksınız.

Hemen yakınınızda fark etmeniz gereken pek çok güzel şey var. Gözlerinizi bu güzellikleri görmeniz için dört açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok beğeniliyor, takdir ediliyorsunuz ama nedense bunu görmezden geliyorsunuz. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde yine geçmişe çok daldınız. Duygusalsınız. Bu özelliğiniz sizi sıkıntıya sokuyor. Bunu da sık sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Salı günümüz saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. Maddi-manevi anlamda size güven sunuyor. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Değişiklik, yenilikler hoşunuza gider. Saat 07:27 Ay-Satürn görünümü, sabır ve kararlılıkla her zorluğun üstesinden gelmemizi sağlıyor. Güvenilir oluşunuz, başkalarının gözünde sizi yüceltir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre kararlar verirsiniz. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, sayesinde kendinizi huzurlu, güvenli hissedebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirecek gelişmeleri sevinçle karşılarsınız. Sizi destekleyen bu enerji sayesinde aşk hayatınız anlamlı hale gelir. Kendinizi mutlu hissedersiniz. Karşı cinsle olan ilişkinizde gelecek adına umutlanırsınız. Sevdiğiniz insanlarla temasınız güçlenir. Kendinizi en olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, moralimiz yükselir, kendimizi iyi hissederiz. Çevremizle bağımız güçlüdür.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, herkese yetişmeye çalışman, seni yorabilir. Çalışma koşullarında değişiklikleri avantaja çevireceksin.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmenize vesile olabilir. Kendi işinizi kurma isteği ve bir an önce harekete geçme duygunuz tetikleniyor olabilir. Bunun için bugün hedeflerinizi ve planlarınızı yapmak adına harika bir gün.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksaklık olabilir. Bu durum gerilmenize sebep olsa da bir şekilde işlerinizi toparlamanın yolunu bulacaksınız. Sizi çekemeyen kişilerin farkında olacaksınız, bu kişilere dikkat etmenizde yarar var. Kendiniz yorgun hissedebilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİLERİNİZLE ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayları akışına bırakabileceğiniz bir gündesiniz. Sessiz ve kendi halinizde olmak isteyebilir, duygularınızı paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatın birçok konuda sizi desteklediğini düşünecek, çevrenizle iletişiminizi artıracaksınız. Biraz daha kabuğunuzdan çıkmayı denemelisiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçının. Kalbinizi, sanata, meditasyona, spiritüel konulara, duaya açın. Üçüncü gözünüzün gücünü derinden hissedin. Depresif konulardan uzak durun. Ayak masajı yaptırın. Deniz kenarında yürüyüş yapın. Bir çay molası verin. Moralinizi yüksek tutun. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı arayın. Balık

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 09' 21" R
Ay
Başak
07° 44' 43"
Merkür
Boğa
01° 03' 15"
Venüs
Boğa
21° 00' 59"
Mars
Koç
12° 11' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 47"
Satürn
Balık
17° 51' 16"
Uranüs
Boğa
23° 17' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 05"
Lilith
Başak
25° 08' 26"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 16/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>