Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakında hoş bir sevinciniz var.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, rahat yaşam arzumuzu, parasal açıdan güvende olmak isteğimizi vurguluyor. İlişki kurduğunuz insanların size destek olması, sıkıntılarınızı paylaşmaları hoşunuza gider. Kitap okumak, işinizle ilgili araştırmada bulunmak, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak sizi keyiflendirir. Kredi alımı veya borçlanma konularında ben iyice düşünmenizi tavsiye ediyorum. İşinize mutlaka dört elle sarılınız. Çünkü maddi açıdan ayakta durmanın yolu budur. İş sorununuz varsa, araştırmada bulununuz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyet verir. Bizden yaşça büyük kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Saat 17:17 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır. Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminizdehayatınız ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sabah saatlerinde plan, düzen, organizasyon gerektiren işlere odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra ise maddi boyutta bir sürpriz sizi bekliyor olabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İpler daima sizin elinizde olmalı Sevgili Balıklar. Her ne olursa olsun elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Özgür davranmak için izin isteyen kişiler ileride sizi uzlaşmaya zorlayabilir. Dinlemeyi bilin, ancak size vakit kaybettiren şeylerin üstünde durmayın.Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Bazı konuların netlik kazanması gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde biraz şımartıyor ve para harcıyorsunuz. Aile içindeki tartışmaları duymak istemiyorsunuz. Meydan okuyacağınız bir zamandasınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda vakit harcamak veya bir seyahatin yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde güzel adımlar söz konusu.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki bir problemi giderebilmek adına kendinizde olan bir sezgisel fikre erişme şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendinizi bir parça ketum ve bilgiyi esirgeyen bir yapıda bulmanız olasıdır.Kendi kendinize baskı kurup bu sürecin kolay atlatılmasını sağlayamazsınız. Deneyimli kişilerin tavsiyelerine kulak vermelisiniz. Ay/Neptün zorlayıcı açı etkisi bilhassa kariyerinize odaklı düşünmenize ve strateji üretmenize müsaade etmeyecektir. Siz bugün en iyisi arkadaşlarınızla vakit geçirmeli ve manevi etkinliklerle vakit geçirmelisiniz. Balık

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde, kadersel gelişmeler söz konusu. Önceden kurgulanmış bir yolda ilerlediğinizi düşünebilirsiniz. Fakat buna rağmen kendi hedeflerinizden de uzaklaşmamalısınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>