Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. İlişkinizin başında tahmin ettiğiniz olumsuzlukların yaşanmaması, sizi ona daha da yakınlaştırıyor.

Uyumlu bir çalışma ortamı hayaliniz gerçekleşmiyor. Bu yüzden yarattığınız gerilim, bu uyumsuzluğun nedenlerinden biri olabilir. İş yerinizde yaşanan ufak, tefek problemlerle ilgili görüşmeleriniz olacak. Çözüme uzak değilsiniz.

Alışkanlıklarınız bugün size tatsızlıklar yaşatabilir. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopuyor gibisiniz. Ulaşamadıklarınızla bu denli kavga içinde olmanız, küçük kazanımsızlarınızı da değersizleştirebiliyor.

Aşk hayatınızdaki tatlı yarışları bir sıraya koymanız gerekmiyor. Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelisiniz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın bu son gününde evinizde ve ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve yemek konuları önem kazanırken, kendinizi zengin sofralarda, envai çeşit yemek arasında bulabilirsiniz. Başkalarının fikir ve düşüncelerini, beklentilerini gözardı etmemeye çalışmalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,veya özel anlamdaki planlarımızı yürürlüğe koyma arzumuzun işaretçisidir. Kısıtlayıcı, düşük kalitede, verimsiz, bize bir şey kazandırmayan olguları, insanları hayatımızda istemeyiz. Düşündüğümüz nitelikte olması önemlidir. Tecrübemize, hakkımıza saygı gösterilmesini bekleriz. Bu görünüm, farklı çözüm yolları arayışımızın göstergesidir. Zihnimizi rahatlatan, iyi hissetmemizi sağlayan ve içinde yer almaktan mutlu olacağımız ne varsa ona yöneliriz. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur. Bu yüzden de doğru bir karar vermek pek kolay olmuyor. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlığı, gelgitlere, abartılı konuşmalara, bazen de haddi aşan tepkilere neden olabileceğini işaret ediyor. Sakin olmakta yarar görüyorum. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu,yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini geliştirmek istediğin her konuda oldukça pozitifsin. İnsanların eleştirilerini dikkate alabilirsin.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koskoca bir yılı geride bırakıyoruz sevgili balıklar! 2015 yılından bu yana oldukça yoruldunuz ve hayatınızın en önemli deneyimlerini yaşadınız. Birçok dostunuzu, arkadaşınızı yeri geldi akrabalarınızı elemek zorunda kaldınız. Sizin için hayatınızdan birilerini çıkartmak kolay olmazken bunu yapmaya sizi zorlayan yıllar atlattınız. Haksızlıklara uğradınız çoğunuz. Ãmâ artık öyle bir yıl geliyor ki, 2018 kendinizi tüm gücünüzle ortaya koyacağınız ve doğru ifade edebileceğiniz harika bir yıl. Artık büyüdünüz ve yeni yapılandırmalar içerisine gireceksiniz. Biliyorum artık siz eski siz değilsiniz. Unutmayın artık şartlar sizin için gelişecek. Şimdiden yolunuz ve bahtınız açık olsun. Mutlu seneler.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak size canlılık getirmekte. Ancak birden fazla plan ve değişiklikler yüzünden kafanız karışabilir. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser olmaya çalışmaktan vazgeçmeyin. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmemesi moralinizi bozmasın. Yakında çalışmalarınızın sonucunu alacaksınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yıla evinizde, dostlarınızla birlikte gireceksiniz. Hayatın tadını çıkarmak istiyorsunuz. Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalar sonucunda istediklerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Dinlenmeye zaman ayırmalı, biraz rahatlamak için fırsat yaratmalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu görünüm yeni yılda yeni bir yaşam yolculuğuna sizi çıkartır. Denenmeyeni denemek yeni yılın mottosu olacaktır. Yeni yerler, yeniimkanları, yeni insanlar hayatınıza dahil olur. Yeter ki siz bu heyecanlı dönemin yüksek enerjisinden maksimum düzeyde faydalanmayı bilin. Balık

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın bu son gününde evinizde ve ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve yemek konuları önem kazanırken, kendinizi zengin sofralarda, envai çeşit yemek arasında bulabilirsiniz. Başkalarının fikir ve düşüncelerini, beklentilerini gözardı etmemeye çalışmalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 22" R
Ay
İkizler
25° 27' 51" R
Merkür
Koç
24° 26' 24"
Venüs
Boğa
13° 56' 26"
Mars
Koç
07° 48' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 23"
Satürn
Balık
17° 26' 20"
Uranüs
Boğa
22° 57' 12"
Neptün
Balık
29° 12' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 08"
Lilith
Başak
24° 30' 11"
True Node
Koç
15° 08' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>