Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda duygusal güvence arayışı içinde olacağınız ve yenilikler yapmaktan rahatsız olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle daha önceden yaptığınız bir planınızı gerçekleştirebilirsiniz. Duygularınızda açık ve net olacaksınız ancak karşı tarafın isteklerine cevap verebilmeniz bugün biraz zor olabilir.

İş yaşamınızda son derece akılcı planlar yapacağınız ve bunları uygulamakta dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Neyi nasıl yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ve elinizdeki imkankanları iyi değerlendirebileceksiniz. Kendinize duyduğunuz güven başarılı sonuçlar almanızda olumlu olarak etkili olacaktır.

Maddi konularda son derece tutarlı davranacağınız ve bazı planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Her zamankinden daha çok maddi konuların üzerine yoğunlaşacaksınız. Bazı yatırımlara girişmeniz yada yatırımlarınızın sonuçlarını almanız mümkün olacaktır.

Bugün istikrarı korurken kendinizi yeniliklere kapatmamalısınız. Kendinizi güvencede hissetme ihtiyacınızı abartmanız size çeşitli sorunlar yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak sakin bir gün geçireceksiniz. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlarınızı yeniden değerlendirme imkanı bulacaksınız. Olaylara ve insanlara karşı dengeli bir duygusallığınız olacaktır. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Duygusal olarak sizi rahatsız edecek bir konu varsa bugün çözüm yolunda olumlu adımlar atabilirsiniz.

4 Kasım 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:23-22:14 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman içinde, benim size önerim, öncelikle güven duygunuzu kaybetmeden içinde yer aldığınız şartları gözden geçirmektir. Yalnız bu gözden geçirişin  etrafınızla olan bağlantınızı  bozmadan  veya kendinizle ikileme düşmeden yapılması önemlidir.  Her şeyin altında bir şey arama veya sanki tüm dünya  size karşıymış gibi düşünmemelisiniz. Çünkü böyle bir düşünce şekli gereksiz ve yorucudur. Oysaki bunun yerine, enerjinizi yapabileceklerinize odaklamanız, duygusal iç fırtınalarınızı dindirmek için günü  daha geniş bir açıdan bakarak değerlendirmeniz, hem  kendinizdeki gücü keşfetmenizi  daha cesur hareket etmenizi sağlayabilir.

4 Kasım 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

4 Kasım 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Maddi konular arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı yaratabilir veya ek gelirlerinizi ilgilendiren bir konuda sorun olabilir, dikkat! Tüm burçlar için gün geneli: Bugün Akrep burcunda meydana gelecek Güneş tutulması ve yeni ayın Mars, Plüton ve Merkür'le olumlu açıları sezgisel yeteneklerimizi ve içsel gücümüzü arttırabilir. Ancak, meydana gelecek Satürn Güneş kavuşumu engellenmiş hissetmemize veya ufak tefek huzursuzluklara da neden olacaktır. Yaşanılan Güneş tutulması ülkemiz açısından da yepyeni bir dönemi işaret ediyor. Aslında başladı, ama özellikle bugünden itibaren önümüzdeki 1,5 yıl boyunca şaşırtıcı, sarsıcı ya da tuhaf olarak nitelendirebileceğimiz nice değişimsel ve dönüşümsel yenilik bizleri bekliyor olabilir. Bu tür bir etkiyi 25 Nisan sonrasındaki aylarda da yaşamıştık. Bu sefer ki daha ılımlı, ama kalıcı etkiler yaratacak gibi duruyor. Eski olan ne varsa geride kalıyor, yepyeni gelişmeler ardı ardına hayatlarımıza girebilir. Hepimiz için her şeyin en hayırlısı diyelim.

4 Kasım 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni planlarla başladığınız bu gün size çok şey vaad ediyor. Yurt dışı ilişkilerinizi geliştirmek yönünde önemli adımlar atabilir, eğitim hayatınıza ait yeni projelere öncelik verebilirsiniz. İş hayatınıza hazırlık yaptığınız düşünülürse tanınır olacağınız sürece hızla ilerlemektesiniz. Akademik çalışmaları olanlar için yoğun ve sorumluluk getiren gelişmeler söz konusu.

4 Kasım 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Yeni bir şeylere başlamak için fırsat aramakta haklısınız ancak bugün sizler için yolunda gitmeyecek konular var..

4 Kasım 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Kasım 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>