Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, iş, eğitim, çevre, yakınlarımızla ilgili konular gündem maddemizde yer alıyor. Biz güven arzuluyoruz. Kazanmak, başarılı olmak ve maddi sıkıntılarımızın üstesinden gelecek yenilikler yapmaktan yanayız. Mevcut kazancımız borçlara, yakınlarımıza veya bir yerlere gidiyor. Durum böyle olunca eldekiyle geçinmek, ayakta durmak kolay değil. Bir kısım Balıklar kardeşiyle miras konusunda sıkıntı yaşıyor veya kardeşiniz sizi maddi yönde zorluyor. Kredi borçları, eşinizin maddi gücü veya eşinizin ailesine, kardeşlerine düşkünlüğü doğal olarak sorun çıkartıyor. Bütün bunları çözümlemek pek kolay değilse de, aslında bu yaşananlar bir uyarıdır. Böylece insan, parasına sahip çıkmayı, kendi kazanmayı, kazandığını gereksiz harcamamayı, birilerine bu kadar iyi niyetli olmamayı, hukuk çerçevesinde hakların bölüşülmesi gerektiğini öğreniyoruz. Bu uyarılar sizi üzmesin, yormasın, bilakis güçlendirsin. Hani bir söz vardır. Kötü komşu insanı mal sahibi yapar diye. Aynen öyle. Şimdi siz öğrendiğiniz bu dersle para kazanmak için var gücünüzle çalışacak, hesabınızı bileceksiniz. Bu Dolunayın yöneticisi Venüs-Terazi burcunda ilerliyor. İnancımız, dünyaya bakış açımızda insanlarla ilişkimiz, görüş alışverişi etkili olacak. Bir bakacağız etrafımıza. Kimlerle ne gibi bağımız var. Ne getirir, ne kazandırır diye düşünmemiz doğaldır. Ancak, sadece bunun üzerine kurulmuş ilişkilere karşı dikkatli olalım. Çünkü canım dediğimiz kişi bizi zor durumda bırakabilir. Aynı şekilde biz, borç-alacak nedeniyle birileriyle yolları ayırabiliriz. Ben haklıyım, onlar haksız diye düşünmeyelim. Bundan sonra dostumuzu, düşmanımızı bilelim. Paramıza sahip çıkalım. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alışkanlıklarının dışına çıkacaksın. Aşk hayatında seni heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetenek ve becerilerinizden yeri geldiğinde bahsetmez iseniz kimse bunu bilemez. Yeteneklerinizi anlamadıkları için bunu nasıl bilmezler diye insanları suçlamayın. Bahsedin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, düşüncelerinizde daha yaratıcı olabileceğiniz uğraşlar getirmekte. Yaratıcı alanda somut konular üzerinde durabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunayla birlikte yakın çevrenizle, her gün görüştüğünüz kişiler, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Bu gelişmelerle birlikte onlara dair yeni farkındalıklar içinde olabilir, iletişim konularında karar alabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işleriniz, yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları nedeniyle zora girebilir. Olaylara geniş açıdan bakmak isterken, daha sınırlı konularla uğraşmanız gerekebilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay kardeş ve yakın akrabalarla ilişkinizi sağlamlaştıracak. Aranızda süre giden bir aile konusu sonuçlanabilir. Birkurmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Okyanus sonsuzluğu taşıyan enerjinizi bugün somut olarak ifade edebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 15' 24" R
Ay
Yengeç
18° 05' 58" R
Merkür
Koç
26° 14' 48"
Venüs
Boğa
16° 02' 36"
Mars
Koç
09° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 34"
Satürn
Balık
17° 34' 01"
Uranüs
Boğa
23° 03' 10"
Neptün
Balık
29° 15' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 33"
Lilith
Başak
24° 41' 33"
True Node
Koç
14° 59' 10"
Son Güncelleme : 12/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>