Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde güven duyulan özellikleriniz var. küçük zaaflarınızın zararsız görüldüğü, göz ardı edildiği ilişkiler içindesiniz. Bugünlerde bir konuyla fazla ilgili oluşunuz, tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanıza rağmen göze batıyor. Yakın çevrenizden bazı insanlara karşı birtakım suçluluk duyguları içersindesiniz. Bu duygular, aşırılığa kaçan ilginize neden olabiliyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün genelinde Ay Koç burcundaki hareketini sürdürüyor olacak. Saatler 11:50'yi gösterdiğinde ise Koç burcunda Güneş ile kavuşan Ay, yeniay meydana getirecek. Yeniay ummadığınız bir gelir kapısı açabilir. Bu maddi kaynak sizlerin tırnaklarıyla kazıyarak hak ettiği bir gelir olacak. Venüs'ün hala burcunuzda hareket etmesi de ekonomik durumunuzda güçleneceğinizi gösteriyor. Yeni yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa tereddüt etmeden harekete geçebilirsiniz. Ay'ın diğer açıları ve yeniayın geniş kapsamlı yazısı için tıklayınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine hayran bırakıyorsun!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Fikir ayrılıkları ve bireysel hareket etme isteği, ortaklığınla ilgili değişiklikler yapmana sebep olabilir. İş hayatına yeni bir ortak katılabilir ya da sen farklı bir oluşuma ortak olmayı düşünebilirsin. Günün yorgunluğu erkenden uyumana sebep olabilir. Evli ya da ilişkisi olan bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin uzun süredir sana yansıtmamaya çalıştığı bir sıkıntısı olduğunu öğrenebilirsin. Bugün aynı zamanda kalabalıkların öne çıkan ismi sen olacaksın. Özelikle bir araya geleceğin arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiler, düşüncelerine ve samimiyetine hayran kalacaklar.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir düşündünüz maddi ve finansal konularla ilgili geçmişten gelen sorunlu oluşumlara yeni çareler arayabilirsiniz. Bulacağınız çözümleri hızlı bir şekilde hayatınızda geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burçları için güzel bir gün olacaktır. Günlük rutinlerinizi kolaylıkla atlattığınız, neşenizin ve keyfinizin yerinde olacağı bir gün. Güzel haberler alabilirsiniz. Özellikle özgüveninizi arttıracak haberler. Kafanızın karıştığı hiçbir olay için bugün adım atmayın. Özellikle Koç burcunda Yeni Ay deneyimleyeceğimiz bu günde, acele her yeni adımdan kaçınmakta fayda var.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pişman olacağınız şeyler yapmamak için iki kere düşünmeşisiniz. Özellikle ilişki konularında fevri çıkışlarda bulunmamak için öncelikle partnerinizi iyi dinlemelisiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; gelirlerinde ani değişiklikler yaşanabilir, farklı kazanç yollarının arayışlarına girebilir, maddi kaynaklarla ilgili yeni bir dönemde olabilirsin. Bugünlerde harcamalarını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Yeteneklerinin farkına vararak, onları kullanabileceğin fırsatlar yakalayabilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinginliği seven Balıklar için gün hızlı başlıyor. Sürekli bir yerlere yetişme ve huzursuzluk durumu sizi yorabilir. İnaçları korumak ve umutsuzluğa düşmemek önemli. Yeni bir sürece giriyorsunuz cesaret önem kazanıyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Yeni Ay size sürpriz ve beklenmedik kazanç kapıları açacak. Yeniteklifleri alabilirisiniz. Hızlı karar vermeyin. Çünkü detaylarda aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Aşırı lüks harcamalardan kaçınmalısınız. Sonrasında evdeki hesap çarşıya uymadığı için üzülürsünüz.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 16' 57" R
Ay
Aslan
01° 36' 14" R
Merkür
Koç
27° 26' 24"
Venüs
Boğa
17° 21' 03"
Mars
Koç
09° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 36"
Satürn
Balık
17° 38' 40"
Uranüs
Boğa
23° 06' 51"
Neptün
Balık
29° 16' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 36"
Chiron
Koç
21° 22' 53"
Lilith
Başak
24° 48' 37"
True Node
Koç
14° 55' 11"
Son Güncelleme : 13/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>