Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arzularınız açısından enerjik bir insansınız ama seçici olmanız da gerekebilir. Kısa süreli ilişkilerden kaçının, yapay aşk ilişkilerihayatınızı da olumsuz etkileyebilir. Bir de karşılaştığınız her insana hemen gönlünüzü açmamalısınız.

Uzun zamandır aklınızı kurcalayan birmeselesi var, gittikçe somutluk kazanıyor ama yine de acele etmeyin, üzerinde biraz daha düşünmeniz iyi olacak. Dikkatsizliğiniz nedeniyle doğan bir aksama bugün karşınıza çıkabilir, ama artık önemsemeyin.

Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün olabilir, ama siz buna güvenerek alıştığınız yaşam çerçevesini bozmayın. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

Akşamlarınızı boş işlerle, pinti pinti geçirmekten vazgeçin. Gündüz zamanınız ne kadar değerli ise akşam zamanınızı da aynı önemde ele alın. Erken yatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz güçlü fakat nasıl oluyor da rakibiniz olmaya çalışan kişiyi fark etmiyorsunuz. Bazı kararları çok hızlı verdiğiniz için şimdi pişmanlık duyuyorsunuz. Bu durumu hızla aşmaya çalışın. Olaylara iyimser yönünden bakın. Bugün birini mutlu edecek özel bir davranış biçimi tasarlayın. Potansiyelinizin sınırlarını zorlamaktan da kaçının. Gününüz iyi bir haberle bitebilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn döneminde, dostluklar kurarız, gruplara gireriz, ekip çalışmaları yaparız, işimizi, kendimizi tanıtırız. İnsanlara yardımcı oluruz, alanında deneyimli ve başarılı kişilerle bağlantı kurarak hem gelişiriz hem de birlikte bir şeyler başarmanın tadını çıkarırız. Bu doğru bir yoldur. Ancak bireysel hırs, baskı, kendinizi merkeze oturtma çabasıyla hareket ederseniz, karşınıza sizin gibi insanlar çıkar ve test edilirsiniz. Satürn sınavdır. Ne ekerseniz onu biçmenizdir. Mütevazı yaklaşımlar, destekleyici çalışmalar, gönülden katılımlar, imece ile hareket edenler için bu süreç başarıdır, takdirdir. Tam tersi hareket edenler için kimseden destek görmemek, ıssızlaşmak, sevilmemektir. Sosyal yaşam bu dönemde öyle çok eğlenceye, heyecana, fazla hareketliliğe dönük değildir. Genelde işe ve hedefe dönük, önceden planlanmış, saat ve günü ayarlanmış görüşmeler şeklindedir. Yaşça büyük kişilerle bir araya gelinir, eskilerden konuşulur, tecrübelerden yararlanılır. Biz de bu dönemde yaşça küçük kişilere ablalık, ağabeylik yaparız. Bu süreç size hakikaten olgunluk katar. İnsana kattığı tevazu ve erdemlilik, ne de güzeldir. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişle beraber ilişkide her ayrıntının üzerinde duracağız. Sizden farklı düşünen bir partnerle veya karşınıza çıkacak kişilerle anlaşmak pek kolay olmaz. Ancak bu zorluk, ilişkinin özündeki niyete bağlı olarak gelişecektir. İyi niyet, sevgi, saygı varsa, her şey çözüme kavuşur bir şekilde. Ancak problem varsa, bir de rutin olarak devam ediyorsa, bu geçişle beraber sözcükler endişe yaratıcıdır. Detaylı ve eleştirel düşünmek, sürekli kusur bulmak beraberliği zorlar. Tam tersine problemi tespit etmek, bunu çözmek için atılmış olumlu bir adım olacaktır.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün teknolojik aletler ile ilgili sorun yaşaman mümkün. Özellikle önemli bir mailinin yerine ulaşmadığını öğrenebilir, panik olabilirsin. İş arkadaşlarının vurdumduymazlığına karşı sen de tavrını ortaya koyacaksın. Aşk hayatında daha mantıklı ve titiz davranman gerektiğini anlayacağın bazı olaylar yaşayabilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, bugün onlarla müze, tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsin. Bugün katılacağın davette yeni tanışacağın kişilerle kalıcı dostluklar edinebilirsin. Katılacağın sohbetlerde, doğaüstü konulara yöneldiğini fark edeceksin. Bu durum daha sonra, ciddi araştırmalar yapmana neden olabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden önemli teklifler alabileceğiniz bugün de gerek fiziksel çekiciliğiniz gerekse düşünce parlaklığı açısından herkesin dikkatini bir anda üzerinize toplayabilirsiniz. Özel yaşamınıza yeni dahil olan birisi kariyer yaşamınızda sizlere destek olabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı sorumlu olduğunuz işlere yoğunlaştırabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailede yaşanmış eski bir olay gün yüzüne çıkması olası. Yaşadığınız evi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yurt dışından gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızdaki problemler çözülüyor ve pozitif duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ifade etmekte dürüst olduğunuz sürece o da arkanızda olacak.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyif aldığınız uğraş ve aktivitelere zaman ayırabilir, sizi mutlu eden işlerle ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğlenceli konular, sinema, tiyatro, konser gibi sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Eylül'e kadar Başak Burcunda seyahat edecek Merkür ikili ilişkilerinize hareket getirecek. Ortaklık tekliflerine sıcak bakarsınız. Hukuki meseleler çözülmeye başlar. Kafası çalışan insanlarla fikir alışverişinde bulunmak sizi ruhen rahatlatacaktır. Partnerinizin pratik zekasıyla içinden çıkamadığınız sorunlara çare bulursunuz. Zehirlenmelere karşı bu dönemde dikkatli olun.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>