Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler çok yakınınızda. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün.

Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor. Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir. Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz.

Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir. Şu günlerde olaylara ve yaşamınıza daha da geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize neden olabilir. Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların bazı gizli sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, mali konularda hızlı, yeni, sürpriz kazançların işaretçisidir. Fakat bir yanıyla da, düşünmeden fazla para harcamaya yol açabilir. Tabii ki ölçümüzü bilmemizde yarar var. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konuların sizde yarattığı stresin işaretçisidir. Bir yandan ihtiyaçlarınız var, diğer taraftan dikkat etmeniz, bütçenin ayarını kaçırmamanız lazım. Bu biraz sizi yorabilir. Ancak tabii ki tedbirli olmak da iyidir. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda harcama meylimizi yükseltirken, bizim durumumuz çerçevesinde hareket etmemiz yerinde olur. Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, kazanmak adına ileri atılmakta, ifade etmekte zorlandığımız konularda hassas tepkilerde bulunuruz. Ancak maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Saat 23:18 Ay-Boğa burcu geçişi, güvence, güzelliklerin kıymetini bilme, maddi ve manevi anlamda rahata erme arzumuzu yükseltir. Ay-Boğa burcunda değerlerimize sahip çıkmak demektir. Huzurun önemi gayet açık. Etrafımızda bulunan kişilerle her türlü irtibatımızda güven olgusunu ön planda tutacağız. Baktığımız her şeyde, dokunduğumuz her olguda sağlamlık arayacağız. Sahipleneceğiz ve korumaya çalışacağız.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konulardaki gelişmeler, planlarını bozabilir. Bireysel vakit geçirip kendinle baş başa kalmak sana iyi gelebilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek mertebedeki kişilerin baskılarına maruz kalabilirsiniz. Belli kişilere destek vermek isteyebilirsiniz. Eğer yeterince adil ve samimi olmazsanız, önemli bir kişiyle olan ilişkiniz riske girebilir. Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde eğitsel konular ön plana çıkabilir. Parasal konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. İşlerinizde krizler çıkabilir. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışmalısınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda yaşadığınız sorunlar işbirlikçi yapınızla çözülebilir. Maddi konularda sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Konuşulmuş bir işle ilgilenebilirsiniz

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha huzurlu, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Toprak işlerine eğilmek, doğa yürüyüşlerine katılmak ve dışarıda zaman geçirmek uygun aktiviteleriniz olacaktır. Sosyal işlerde güvenle ilerlemek, başlamış olunan eğitim hayatında sağlam bir ilerlemeye sahip olmak olumlu etkilerinizdir. Balık

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 10" R
Ay
Koç
06° 12' 06"
Merkür
Koç
19° 38' 31"
Venüs
Boğa
07° 09' 04"
Mars
Koç
03° 34' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 33"
Satürn
Balık
17° 00' 07"
Uranüs
Boğa
22° 38' 02"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 14"
Lilith
Başak
23° 53' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>