Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyin tavırların neden olduğu incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün boyunca Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak. Yine sizin burcunuzdaki Neptün ile kavuşan Ay bugün çok güzel gelişmelere imza atabileceğinizi gösteriyor. Özellikle uzun zamandır hedeflediğiniz bir konu varsa bugün beklediğiniz gelişmeyi yaşayabilirsiniz. Neptün'le kavuşmasının ardından Jüpiter ile açısını kesinleştiren Ay, bugün kariyer hayatınızda verdiğiniz tepkilerde abartılı olabileceğinizi gösteriyor. Ay'ın bu açıyı Jüpiter ile yapmış olması, tepkilerinizde, duygularınızda aşırılığa kaçmanıza sebep olabilir. Bugün sevincinizi veya öfkenizi gösterirken abartılı davranışlar göstermemeye dikkat edin. Satürn-Neptün uyumlu açısını aktifleştiren Ay, gün içerisinde arzu ettiğiniz şeye emek verdikçe size şans getirecektir. Bu bir kariyer hedefi olabilir veya bir gönül ilişkisiyle ilgili bir durum da olabilir. Yardıma ihtiyacınız olduğu anda bugün dostlarınız size el uzatabilir. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli konuşmalar yapacaksın!Ay'ın burcunda hareket ediyor. Beklentin biraz hayalci olabilir ama umudunu kaybetmek yerine, düşüncelerinin ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulayabilirsin. Destek gördüğün ekip arkadaşının bazı konuları açık etmesi, çalışma grubunuzda dedikoduların dönmesine neden olabilir. Bugünlerde yaşadığın küçük düş kırkılıklarını ailene yansıtman senin için üzülmelerine ve özel bir program düzenlemelerine neden olabilir. Finansal geleceğinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevdiğin kişiyle planladığın seyahati daha ileri bir tarihe alabilirsin. Tüm bunlarla birlikte gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla telefonlaşabilirsin. Neşeni yerine getirecek keyifli konuşmalar yapacaksın.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınız veya alınganlığınız yüksek olabilir. İlişkilerde yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Düşündükleriniz, zannettikleriniz gibi olmayabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Elinizde olmayan faktörlerle yaşanan sonlanmalar nedeniyle kabullenme içine girebilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

An'da kalmanın önemini biliyorsunuz ancak bugünlerde kendinizi geleceği düşünmekten alıkoyamayabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenme arzunuzla melankolik duygular çelişebilir. Arzularınızı gerçekleştireceğiniz güçlü enerjiler mevcut. Hayatın içinde aktif olmak faydalı olur. Bir süredir bekleten haberlerde gelişmeler olası.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ederken partnerinizden özel ilgi beklersiniz. Birbirinize hediye verme, küslükleri ortadan kaldırmak, yeni ve uzun ilişkilere başlamak için şanslı bir gün sizi bekliyor. Ayrıca sanatsal faaliyetler ve mistik konular için oldukça enerjisi yüksek bir gündesiniz. Pastel tonlar ruhunuzu dinlendirir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ciddi anlamda baltalıyorsunuz. Tüm enerjinizi maalesef kendi hayatınızı ve insanlar önündeki imajınızı zedelemek için kullanıyorsunuz. Bir an önce kontrolsüz öfkenizi akıtabileceğiniz aktiviteler bulmalısınız. Acil spora yazılabilirsiniz. Her gün düzenli koşabilirsiniz. Böyle devam ederseniz çevrenizde kimse kalmayacak. Eğer öfke yerine alınganlık hissediyorsanız da durum değişmez. Enerjinizi bir yere akıtmanız gerekiyor.     

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 45" R
Ay
Oğlak
26° 15' 01"
Merkür
Koç
16° 55' 16"
Venüs
Boğa
01° 05' 21"
Mars
Balık
29° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 34' 55"
Uranüs
Boğa
22° 21' 05"
Neptün
Balık
28° 54' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 47"
Lilith
Başak
23° 20' 45"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>