Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınızda bugün ayrı bir hareketlilik olacak. Sevdiğiniz insanla sıcacık bir ilişkinin tatlı sarhoşluğu içerisindesiniz. Uzun süredir yalnız olmanız ve bundan sonra böyle bir ilişki daha yaşayamayacağınızı bilmeniz sizi sevgilinize daha da bağlıyor. Ancak zaman zaman bu ilişkinin uzun süre devam edeceği endişesini de taşıyorsunuz.

İş konusunda oldukça sıkıntılı günlerden birisindesiniz. Günlerdir uğraştığınız bir işinizin karşılığını alamadınız. Sürekli bir işiniz olmaması sizi çeşitli yönlerden sıkıntıya sokmakta. İş veren durumundaki kişilerle anlaşamamaktasınız. Biraz daha dış görünümünüze dikkat etmelisiniz.

İş konusunda olduğu gibi parasal konularda da sıkıntılısınız. Yaptığınız işlerden henüz elinize istediğiniz miktar geçmedi. Sevgilinizin size maddi katkıları daçevrenizde statünüzü sarsmakta.

Günlük yaşamak uğruna bazı değerleri ayak altına almamalısınız. Erdem denilen kavramı unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir. İçinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden ve yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay hareketini İkizler burcunda sürdürüyor. Ay-Mars kavuşumunun Jüpiter'e zıt açıda olmasıyla, sabah saatlerinde evinizde kendinizi riske atacak işlerden uzak durmalısınız. Aile içinde de tansiyon yükselebilir. Saat 12:06 itibariyle Ay hareketine boşlukta devam ediyor. Sizi yoracak şeyler yerine eksik işlerinizi tamamlamak iyi olacaktır. Boğa burcunda bugün itibariyle Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Gelirinizi ilgilendiren güzel sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu bir maaş veya prim artışı olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişimler şaşırtacak!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Hafta ortasında maddi konularda biraz daha dikkatli olman gerekiyor. Ailenle birlikte, maddi konuda ortak çıkarımlarda bulunacağın bir döneme girmeye başladın. Kararsız kaldığın pek çok konu var, bunlardan biri de aşk hayatın! Güvenmek istiyorsun fakat karşındaki her defasında hata yapıyor değil mi? Bırak biraz o çabalasın. Senin için değerli olan insanların ani yer değişildikleri, eğitim için uzaklara gitmeleri bazı hayallerinin ertelenmesi demek olabilir. Çocukların varsa, gün içerisinde eğitimleriyle ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Keskin konuşmalar yapmak yerine olayın arka planını öğrenmende fayda var.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde tahammül seviyeniz azalabilir ve bu sebeple bencilce davranabilirsiniz. Eleştirilerden uzak durmanız daha doğru olacaktır.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki ve maddi konularda bereketiniz artabilir. Aşk hayatınızda partnerinizi verimli dinlediğiniz taktirde problemleri çözeceğiniz bir gün olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şansınız var. Hem de her konuda. Ancak hareket etmez, adım atmazsanız tek başına şans bir şeyleri değiştiremez. Belli bir noktada sizin de emek vermeniz gerekir. Çok aşırı duygusal zamanlar geçirebilir, dibe vurduğunuzu hissedebilirsiniz. Tabi ki uzun sürmeyecektir. 

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden itibaren sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu yeni eğitimler, seyahatler, ticari faaliyetler için sizi harekete geçirir. Yeteneklerinizi ortaya koyacak yeni bir fırsat zamanı. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde ani kararlar alabilirsiniz. Araba yolculuklarında hız yapmaktan kaçınmalısınız. Emlak konularında gelişmeler gündeme gelebilir. Balık Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendi içinize kapanıp düşüncelerinize odaklanmanız mümkündür. İstek ve beklentilerinizi daha iyi biçimde tanımlayabilir, ne istediğinizin tam olarak bilincine vararak ileriki günlerde kendinden emin adımlar atabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>