Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. Aslında çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dikkatinizi toplamaya çalışarak geçirebilirsiniz. Geçmişle ilgili bir konu çok zamanınızı alabilir. Bu nedenle nostaljik ortamlardan kaçınmalı, geriye değil, ileri bakmalısınız. Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Ama insanlara yaklaşım tarzınız çok önemli.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz saat 12:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındadır. Bu süre içinde,  sevdiğimiz her insan, kıymet verdiğimiz her değerin üzerine titreyeceğiz. İnsanların bize karşı anlayışlı ve sevgi dolu davranmasından hoşlanacağız. Sahiplenildiğimizi bilmek kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacaktır. Her ne durum olursa olsun, elimizde olan güzellikleri kaybetmemek için her şeyi yapabileceğimizi düşünürüz. İç sesimiz sürekli bizi uyarır. Her uyarışta, geçmiş günleri anarız. Bundan sonrası ne olacak diye düşünürüz. Tek isteğimiz yarınlara güzel bakabilmektir. Bu hassasiyet boşluk süresince bir hayli etkili olacağından, yanlış bir karar vermemeye özen gösterelim. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizin için önemli olan hangi meseledir öncelikle bunu tespit etmek gerekiyor. İş mi, aileniz mi, ilişki mi, para mı? koşturuyorsunuz, mücadele ediyorsunuz ve çaba sarfediyorsunuz. Belki umudunuz azaldı  veya hala arzu ettiğiniz hedefinize, hayalinize ulaşamadınız. Ancak vazgeçmek, yılgınlık göstermek niye? Bu kadar kolay mı havlu atmak. Bence olmamalı. Sabırlı olacağız, gayret göstereceğiz ve asla pes etmeyeceğiz. Bize yakışan çekip gitmek değil, tam tersine gelişimden yana olmaktır. Saat 12:50 itibariyle  Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Hayata yaklaşım biçimimiz duygularımızı ifade etmemizin önüne geçebilir. Ya olanı olduğu haliyle kabul etmeye zorlanırız veyahut zorlukların üstesinden gelebilmek için kendimize yükleniriz. Hayatımızda hangi meseleyi  öncelikli bir şekilde ele almamız gerekir  veya hangi konuyu bu kadar kafamıza takmamamız gerektiğini tespit etmek pek kolay olmaz. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  yaşamınızı sınırlayan ve verimli bir şekilde çalışmanıza engel olan her mevzuda güçlü ve oldukça etkili bir şekilde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Ayrıcaortaklığınız başta olmak üzere, çalışma hayatınızla ilgili meseleler  üzerine ciddiyetle eğilebilirsiniz.  Aynı ortamda yer aldığınız kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirmeniz, birlik-beraberlik olgusu içinde hareket etmeye çalışmanız yararlıdır. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gitmeyi çok istediğiniz halde, fırsat bulamadığınız için gitmekten vazgeçtiğiniz yakın bir arkadaşınızdan alacağınız haber sizi mutlu edecek. Bu tür küçük şeylerle bile enerjik olabiliyor ve taze bir güçle hayata sarılabiliyorsunuz. Bugün sezgilerinizin mantıkla örtüştürmeyi başarmalısınız

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde kabul edeceğiniz arkadaşlarınız veya katılımda bulunacağınız aktiviteler ve organizasyonlar ön planda. İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz. Ufukta aşk var. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün risk ve harcamalar konularında dikkatli olmalısınız. Mars’ın güçlü enerjisi harcamalarınızın artmasına neden olabilir. Zevklerinize para harcama eğiliminde olduğunuz bugünlerde pahalı alışverişler yapabilirsiniz. Ayrıca dünkü şansınıza güvenip riskli işlere hemen girişmeyin. Kararlı ve detaycı olmak sizi gelecekteki zorluklardan koruyabilir.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GİRİŞİMCİLİĞİNİZ size bir çok kapıyı açıyor. Becerikli ve akıllı davranmanız size bir çok olanağı da beraberinde getirecek.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>