Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak baskılamalardan özenle kaçınmanız, sizi kalıcı bir beraberliğe hazırlayabilir. İlişkinize yönelik kimi dış eleştirilerin, çevrenizin eleştiri yapma ihtiyacından geldiğini düşünmeniz pek doğru değil.

Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız, sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili üçüncü kişilerden destek isteyebilirsiniz. Yeni arayışlar için iyi bir zamanlama değil, tedbiri elden bırakmayın.

Umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alacaksınız. Göze görünmeyen küçük harcamalarınızın önünü kesmelisiniz.

Açığa çıkarmamayı gerekli gördüğünüz durumlarda, duygularınızı yalnız ve ağır yaşıyorsunuz. Önemsemez görünüp oldukça önemsediğiniz ilişkilerde, bugün de duygusal yoğunluklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha sakin planlarla veya mümkünse evinizde vakit geçirmenizde fayda var. Geçmişe dönebilir, eskileri hatırlayabilirsiniz. Yalnız kalmanız veya sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz size ilham verebilir. Hayallere dalabilir, yeni planlar yapabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar yenilik, değişim gibi olguların işaretçisi desek de, sizler için beklenmedik zamanda, belki de aklınızdan geçmeyen bir konuda karşınıza çıkabilecek bir durumun göstergesi olabilir. Bu durum, ilk başta kaygılandırabilir. Ancak bir hafta, on gün içinde kafanızın içinde netleştirerek ne yapacağınıza karar verirsiniz. Şimdi görünümlere bakarsak, bu Yeniayın etkilerini daha iyi çözümleriz ve onun neye işaret ettiğini anlayabiliriz. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bu Yeniayın ilerisi adına verilecek kararların evliliğiniz veya ilişkinizle alakalı konularda etkin olacağını işaret ediyor. Demek ki, hayatınızdaki kişi veya yalnızsanız tanışacağınız kişiyle alakalı konuları veya durumu ilerisi adına artı ve eksileriyle gözden geçirmek yararlı olur. Ay-Uranüs görünümü, paranızı risk altına alacak yatırımlardan kaçınınız. Bekleyin, araştırın, bir hesap yapın, ondan sonra karar verirsiniz. Ay-Mars görünümü, bu Yeniayda sizi kısıtlayan durumlara tepki göstermek yerine, amacınızı, hedefinizi uzun vadeli olacak şekilde gözden geçiriniz. Bugünü kurtarayım diye değil, yarınlarımı garanti altına alayım diye düşünmek doğru olur.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcundaki gezegenlerin güçlü kavuşumu sayesinde büyük bir istek ve yaratıcılıkla uzun yıllar boyunca kurduğunuz hayalleri hayatınıza taşırsınız. Hassas ve duygusal davranır, çevrenize uyum sağlamak, ilişkilerinizi olumlu bir şekilde yürütebilmek adına kendinizden bir takım ödünler verebilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, verebileceğinizden fazlasını isteyen kişiler sıkıntı yaratabilirler. Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Bazı konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yeni başladığınız işlerde bilemediğiniz nedenlerden dolayı stres altında kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürtüşmeler olabilir. Olayları kendi akışı içinde görmeye çalışın.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yoğunluğunuzu ev ortamınıza taşımanız sıkıcı olabiliyor. Ailenizi ve sevdiklerinizi bu yüzden kırmayın. Sağlık açısından fazla su tüketmelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yeniayı sadece kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak ve psikolojik yardım almak için kullanın.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Somut ideallerinizi gerçekleştirmek için zihinsel aydınlanmaya ihtiyacınız vardı. Dolayısıyla bu yeni ayın enerjisinden faydalanabilmek için çok doğru enerjilere sahipsiniz. Hayatınızın krizli alanlarını düze çıkarmak için gerekli mücadeleyi verebiliyorsunuz. Özel ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili durağanlıkta sezgilerinize ve bilinçaltınızın size bahşettiği aydınlanmaya güveniniz. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla birlikte çok hoş programlar yapabilir, çalışmalarınızı keyifle sürdürebilirsiniz. Yepyeni çalışmalar içine girecek, isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni planlar yapmaya başlayacaksınız.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>