Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil. Aşkı, bugünlerde ön plana çıkarabilmeli, aşk ne yönden gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazır olmalısınız.

Yetki ilişkilerini biraz abartılı yaşamanız, sizi istismar edilebilecek kadar iyi bir görev insanı yapıyor. Çalışma arkadaşlarınızı hiç olmazsa belli konularda paylaşmaya zorlayabilirsiniz.

Aile içindeki savurganlık tartışmaları; süreç içinde şaka olmaktan çıkabilir. Bu sıralar yatırım konuları kafanızı meşgul edecek, çevrenizdeki olumlu bir örnekten etkileneceksiniz.

Bazı şeyler, üstünde durulmaması halinde daha kolay çözümlenebilir. Bir yakınınızı etkilediğini düşündüğünüz kişi kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Ayrıca mevcut durumunuz bu kadar sıkkınlığı gerektirmiyor. Zararlı bir etkileşim içindesiniz. Bunalımlı bir arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir.

1 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar dün akşamdan bu yana olduğu gibi bugün de, Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sizin için manevi anlamda önemi olan değerlerinize, gözünüzde kıymetli olan insanlara karşı çok daha hassas düşünebilirsiniz. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da saygı  göstermesini bekleyebiliriz.  Eğer yardıma gereksinim duyan bir yakınınız olursa, yanında olun. Ancak gücünüzü aşan bir yükün altına da girmeyin. Saat 17:55 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  çevremizdeki insanlarla  ilişkimize önem vererek, işlerimizi halletmekte yarar var. Bilgi ve deneyimlerimizi hangi alanda göstermek istiyorsak ve  hangi konuda çıkarımızı korumak niyetindeysek ona göre akıllıca ilerlemeliyiz. Hiddetlenerek, fazla titizlenerek, birileriyle çatışarak kendimizi boş yere üzmüş oluruz. Saat 23:15 Merkür-Jüpiter karşıtlığı henüz tam olarak yerli yerine oturmamış, detaylarıyla ele alınmamış her tür meselenin gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Çalışma hayatımız veya günlük tempoda hangi işlerle uğraşıyorsak, hangi yolda ilerliyorsak, yeniliklere açık olmamız, kendimizi geliştirmemiz lazım. Bir yanımız değişimi istiyorsa, diğer yanımız inançla hevesle çalışarak o yolda ilerleyebilir. İç dünyanızda fiziksel ve ruhsal anlamda iletişimin önemi çok büyük. Bu görünüm Ay-boşlukta ve Jüpiter geri hareketinde gerçekleşiyor. Bu da gösteriyor ki, moralinizi güçlü tutarak, hedefinize inanarak yol alırsanız hiçbir zorluğun sizi engellemesine izin vermemiş olursunuz. Dilden çıkmaya görsün bir SÖZEtkisi ulaştığı yerde anlaşılırKimi söz sahibinin güzelliğine yakışır, gönlü huzurlandırırKimi söz sahibinin zehrini taşır,,,,yüreğimizi acıtır......Mutlu pazarlar dostlarım, Can yürekleriniz güzel sözlerle huzur bulsun. Kalben sevgilerim sizlerle olsun.

1 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak Çevrenizde yaşadığınız değişimler konusunda bir çok aktivite ilginizi çekecektir.

1 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konularda kesin kararlar almadan veya belli sonuçlar çıkartmadan önce 4 - 5 gün beklemenizde ve daha şüpheci olmanızda fayda var. Kendi kendinize soracağınız soruların ve yakalayacağınız detayların faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

1 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamı üzerinde kafa yorarken, yerine getirmeniz gereken görevlere odaklanın. Zihninizi meşgul eden bütün düşünceleri bir kenara bırakın.

1 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 09.58'de Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte ikili ilişkileriniz açısından bir dönüm noktası yaşıyorsunuz. İlişkisi devam edenler evlilik kararı almak için size yeni bir dönemi haber veren yeniay, ilişkisi olmayanlar için bağlılık, mutluluk ve aşkı daha yoğun hissedecekleri bir ilişkiyi hayatınıza getirecektir. Davet ve etkinlikler ile ilgili teklifler alabilir, sosyal hayatınızın hareketlendiğini gözlemleyebilirsiniz.

1 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece enerjik ve coşkulu başlayabilir. Ancak; ilerleyen saatlerde yorgunluk ve bıkkınlık baş gösterebilir. Kendi iç dünyanıza dönmeniz, sorunlarınızı gözden geçirmeniz veya derin duygularınıza odaklanmanız mümkündür.

1 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 05' 15" R
Ay
Koç
03° 27' 08"
Merkür
Koç
19° 30' 33"
Venüs
Boğa
06° 55' 12"
Mars
Koç
03° 25' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 55"
Satürn
Balık
16° 59' 11"
Uranüs
Boğa
22° 37' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 37"
Lilith
Başak
23° 52' 15"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>