Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir. Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüzün ilk etkili enerjisi,  saat 02:41 Ay-Mars ve saat 08:27 Ay-Venüs mücadeleci görünümleridir. Her ikisi de,  temkinli olmak, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket etmek gerektiğinin göstergesidir.Güvenliğinizi tehlikeye atmadığınız, akıllı bir şekilde paranızı değerlendirdiğiniz, ilişkilerinize dikkat ettiğiniz sürece risk almamış olursunuz. Saat 04:58 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgileriniz sayesinde iyi niyetli olmayan bakışları, hareketleri, insanları gayet net tespit etmenizi sağlar.  Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilmenizde yardımcıdır. Saat 08:54 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm özellikle ilişki konularında yoğunlaşmanın işaretidir. Kişi  güvenebileceği  bir insana ihtiyaç duyar. Saat 18:49 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.   Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz.  Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Eğer başa çıkamadığınız bir takım meseleler varsa, bir yandan  tepki göstermek istersiniz diğer yandan susmayı tercih edebilirsiniz. Bu iki farklı ruh halinizi doğal karşılamak gerekiyor. Saat 19:53-2 Mart saat 01:34 arasındaki bu uzun sürede zamanı nasıl değerlendirebiliriz?  Önce şunu belirteyim ki, duygusal bir hassasiyet yaratması mümkün. Ne de olsa Ay-Yengeç burcunda boşlukta. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da kıymet göstermesini istiyoruz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Eğer birveya özel meseleyle ilgili bugün bir adım atacaksanız, ben beklemenizi tavsiye ediyorum. Hiç acele etmeyiniz. Eğer yardıma gereksinim duyan bir yakınınız olursa, yanında olun. Ancak gücünüzü aşan bir meselenin  altına da girmeyin. Gün boyu yarım kalan işlere öncelik verin. Olaylara tek yanlı bakmayın. Etraflıca düşünün. Bu sizi stresten koruyacaktır. Birilerinin etkisi  altında kalmamaya çalışın. Birileri şöyle demiş, böyle demiş diye kendinizi üzmeyin. Sevdiklerimizi koruyalım ve sahip olduklarımızın kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

28 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız..Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konularda kesin kararlar almadan veya belli sonuçlar çıkartmadan önce 4 - 5 gün beklemenizde ve daha şüpheci olmanızda fayda var. Kendi kendinize soracağınız soruların ve yakalayacağınız detayların faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dedikodudan uzak durun. Herkes farklı bir şey söyleyebilir ve aklınız karışabilir. Yorum yapıp, taraf tutup olayın içerisine girmeyin sakın.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşme, anlaşma, toplantı veyerindeki ilişkilerinizde zorluklarla karşılaşabilir, problemler yaşayabilirsiniz. Baş dönmesi, tansiyon ve bacak ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, maddi konularda ilerleme fırsatınız ve yeteneklerinizi en iyi şekilde tanıtma şansınız olacaktır

28 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yoğun bir iletişim ve haberleşme trafiği içerisinde kalmanız mümkündür. İş faaliyetlerinizle ilgili gelişmelerle ilgili bazı toplantılar veya görüşmeler için aniden seyahate çıkmanız da gerekebilir.

28 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>