Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açacak. Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir.

Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor. Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.

Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir.

Bugün önemli kararlarınız olabilir. Sağduyulu olmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle, ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 14:49 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Cuma günümüz bu şekilde başlıyor. İlişkiniz ve parasal konularda eğer kafanız karışıksa beklemede kalıp, durumları gözden geçiriniz. Bu süre içinde, iyi dinlemek, anlamaya çalışmak çok önemli. İlk kez buluşmak, bir konuda yeni bir karar vermek, hesapta olmayan bir işe kalkışmak yanlış olur. Saat 12:05 itibariyle gerçekleşecek. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, işimizden elde ettiğimiz geliri, çalışma hayatımız ve kazanç elde etme yönünde ilişkilerimizi gözden geçirmemizi sağlayacak. Hem hedefimize göre ilerlememiz gerekiyor hem de parasal anlamda bütçemize özen göstermemiz lazım. Pek özgür değiliz. Uymamız gereken şartlarımız var. Özellikle borçlarımız bizi sıkıştırabilir. Bunun için daha dikkatli şekilde paramızı kullanmayı, ona göre işlere yönelmeyi bilelim. Saat 14:49 Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde, şartlar bizi ne kadar zorlasa da, biz kendimizde eminsek önümüzdeki engellerin aşılacağından şüphemiz olmaz. Tabii ki güven çok önemli. Sizler de bu enerji sayesinde kimlere güvenip güvenemeyeceğinizi şöyle bir düşünürseniz belki de seçimlerinizi ona göre yaparsınız ve tedirgin olmazsınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda baskıcı davranışlar sergilediğiniz için,arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz. Maddesel konularda beklediğiniz avantajları kullanmak için bir çok fırsat kendiliğinden gelişecek. Gücünüzün farkındasınız. Yollarla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündemde olacak. Samimi olmalı ve ön yargılı davranmamalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz. Alışverişler söz konusu olabilir, ama borç dengenizi iyi ayarlamanız ve daha fazla strese neden olabilecek olaylardan kaçınmanız gerekiyor. Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sevmeyen insanlara karşı güç kazanacaksınız. Yapmanız gereken bunu önemsemiyormuş gibi davranmanız. Aksi halde zararlı çıkarabilirsiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda takım çalışmalarından ve dostluklarınızdan fayda görebilir, onlar sayesinde ilerleme kaydedebilir, fırsatlar elde edebilirsiniz. Merkür'ün geri hareketi sebebiyle özellikle akşam saatlerine doğru işle ilgili konularda problemlere ve yanlış anlaşılmalara açık bir gün geçirmektesiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, son derece yoğun bir tempo içerisinde kalabilirsiniz. İletişim trafiğinin artması, sürekli çeşitli iletişim cihazları üzerinden insanlarla bağlantı kuracağınızı, görüşmeler ve toplantılar için seyahat edeceğinizi gösteriyor

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>