Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden dolayı aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Sevgi konusunda şanslı bir gündesiniz.

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. Bazı işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Maddi konularda kararsız tutumlar gösterebileceğiniz bir gün. Parasız kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız, harcamalarınıza daha çok dikkat etmelisiniz.

Yaratıcı konuların ön planda olduğu bir gündesiniz ama her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkileriniz konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. İnsanlarla olan diyaloglarınızda bazı güçlükler çekebilirsiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar da yaşayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir haber ise keyfinizi yerine getirecek.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz,  saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor ve sizler  şöyle bir geriye çekilerek durumunuzu sakin bir biçimde ele almanız gerekiyor. Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü, finansal ilişkilerimiz ve ailevi hayatımızla ilgili konulardaki paylaşımların mantıklı şekilde ele alınmasında önem taşıyor. İlişkilerimizde tutku yönümüz, çıkarcı davranışlara maruz kalıp kalmadığımız, kimlerle anlaşmakta zorluk çekip çekmediğimiz üzerinde duracağız. Bazen öyle insanlar hayatımıza dahil oluyor ki, dost sanıyoruz. Bazen can bildiğimiz en yakınımızdaki insanlar sırtımızdan vuruyor. Doğal olarak zamanla olgunlaştıkça, ilişkilerimize bakış açımız da değişiyor. Çünkü yaşanan zorlu deneyimleri unutmak pek kolay değil. İşte bu görünüm sıcaklık, sadakat, dürüstlük, samimiyet, güvenilirlik anlamında her türlü beraberliğin ele alınmasında önem taşıyacak. Bakacağız duruma, ona göre şu kişi veya bu kişi gerçekten dostum, sevdiğim olmaya layıktır diyeceğiz. Ayrıca mali konulardaki ilişkilerimizi, bağlantılarımızı da ele alacağız. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey sizin lehinize dönecek ve karlı çıkan yine siz olacaksınız.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Belli koşullarınızın uygulamaya koyarken esnek olmalı ve bu alanlarda size katkısı olabilecek kişileri kaçırmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde hiç rahat hissetmiyorsunuz. Fakat en yakınlarınız bile içinizdeki fırtınaları anlayamıyor. Güçlü görünmekte uzmansınız.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi yüksek şekilde ifade edebilir, hayatınızda coşku, tutku ve heyecanı deneyimleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda fırsatlara açık olduğunuz bugün, tatil planları yapabilir, varolan enerjinizi spora kanalize edebilirsiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>