Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güvencede hissetmek isteyeceğiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ve sevgi duygunuz artacak. Sevdiğiniz kişiyle uyumunuz genel anlamda iyi olacaktır ve düşünsel anlamda da güzel paylaşımlar içine gireceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları gerçekleştirmeye çalışacaksınız.

İş yaşamınızda mantıklı kararlar alacağınız ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışacağınız bir gündesiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve çevrenizdeki insanları bu şekilde etkilemeyi başaracaksınız. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Temkinli bir şekilde hareket etmeniz ve detaylara dikkat etmeniz size bazı vantajlar kazandıracaktır.

Maddi konularda genel olarak verimli etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızda dikkatli olacaksınız ve uzun vadeli projelere yöneleceksiniz. Alacağınız kararların ve yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. İç dünyanızda bir rahatlama hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişimci özelliklerinizi ön plana çıkartıp kendinize oldukça güvendiğiniz bir konuda, kararlılığınızı etkileyebilecek yeni gelişmeler söz konusu. Günlük yaşamın sorunları, üzerinize aldığınız aşırı yüklerden kurtulmanızı gerektiriyor. Sorumluluğu bir ihtiyaç gibi görmemelisiniz. Bunu kanıksamanız, kendinizin bazı gereksinimlerinizi zamanla unutmanıza yol açabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumuyaptığınız kişiler, daha önce mali konularda ortaklık kurduğunuz insanlar ve kişisel ilişkilerinizin tümünün gerginleşmeden, akıllıca bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Alışılmadık yöntemler, hesaplar içinde olabilirler. Türlü bahanelerle kendi çıkarlarını gözetebilirler. Biz yine de aklımız başımızda olan bitene bakacağız. Bu görünüm ayrıca, kredi-miras-ortak işler-eşinizin mali durumu-gelir-gider dengemizin de mutlaka sağlanması gerektiğini söylüyor. Öyle aklımıza eseni yapamıyoruz. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Saat 22:29 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize her zaman olduğunuzdan daha sakin bir tavır sergileyebilir, sorunlara çözüm üretebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Farklı konulara yönelebilir, eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda hızlı değişikliklere ayak uydurmanız gerekebilir. Kendinizi göstereceğiniz işler için daha fazla mücadele verebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı zekanız zamanı iyi kullanmanıza neden oluyor. Çalışkan ve başarılısınız. Aşk konusunda bazı şeylerin sır olarak saklamak istiyorsunuz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizde değişik bir fırsat karşınıza gelebilir. Eşinizin elde edeceği fırsatlar sizin işinize de yarayacak. İstediğiniz bir anlaşma veya proje gerçekleşebilir. Fırsatları değerlendirin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün enerjiler bir parça derin ve esrarlı olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Ebeveyninizle, bilhassa babanızla otorite sorunları yaşamanız olasıdır. Kandırılma, aldatılma ihtimaline karşı her türlü yenive projelerde çok dikkatli olmalısınız. Gelen tekliflerin ardı arkasının olup olmadığının ve sağlamlığının kontrol edilmelidir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 24" R
Ay
Aslan
20° 48' 18" R
Merkür
Koç
29° 17' 14"
Venüs
Boğa
19° 16' 25"
Mars
Koç
11° 06' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 45' 22"
Uranüs
Boğa
23° 12' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 44"
Lilith
Başak
24° 59' 01"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>