Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda nedensiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkartamadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.

Kendi bilgi ve becerinize güveniyorsunuz. Konuve kariyer olunca hırslı ve iddialısınız. Çalışma saatleri dışında da işinizle ilgili çalışmaları zevkle sürdürüyorsunuz. Hem işinizde ilerlemek hem de eğitimizde aşama yapmak istiyorsunuz. Bu nedenle özel hayatınıza yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz ve duyduğunuz gerginlik işinize de yansıyor

Alacaklarınızı bir türlü tahsil edemiyorsunuz. Bugün alacaklarınızın tahsili konusunda size borçlu olan kimselerle görüşmeler yapacaksınız. Fakat olumlu bir netice alamayacaksınız.

Aşk ilişkilerinize ailenizi ve özellikle onların olumsuz fikirlerini sokmayın. Sevgililer genelde aileleri kendilerine rakip görürler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama deneyim çıkartmayı biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor. Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günün ilk etkili görünümü, saat 04:11 Ay-Güneş arasında oluşacak. Elinizden geldiğince ılımlı şekilde hareket etmeye, konuşmaya çalışmanın işaretçisidir. Duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmek isteğiniz oldukça yüksektir. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşamanın önemini vurguladığı gibi, bizi yoran, mecbur eden şartlara karşı isyanımızdır. Bir şekilde bu darlıktan, sıkışıklıktan kurtulmak isteriz. Bunun olacağına dair inancımız yüksektir. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünüm etkisinde, parasal desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Cinsellik ön planda olabilir. Karşınızdaki insanı bu yolla ikna etmeye, etkilemeye çalışırsınız. Bu sizin gücünüzdür. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, sanatsal konularda destekleyici ve güvenilir olan her şeye yönlendiricidir. Moral değerlerimiz üzerinde katkısı bir hayli yüksektir. Aşk hayatımızı güçlendirici ve ilişkileri ilerisi adına destekleyicidir. Çocuklarımızın geleceğiyle alakalı başarılı kararların göstergesidir. Böyle bir enerji sayesinde finansal açıdan kazandırıcı fırsat ve teklif karşımıza çıkabilir. Başka bir ülke veya şehre yerleşme konuları gözden geçirilir. Maddi-manevi değerlerimize sahip çıktığımız için, en ufak bir iyiliğin kıymetini biliriz, bize yanlış yapanlara da mesafemizi koyarız. Saat 17:55-21:39 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak Ay, belirsizlik nedeniyle işlerin sekteye uğraması ve yanlış anlaşılmaların görülmesi açısından önemlidir. Benim tavsiyem bazı kişilerin yaratabileceği sorunlar karşısında işlerinizin gecikmemesi için planlarınızı ona göre yapmanızdır. Sizi yanıltabilecek veya sinirlendirebilecek kişilerden mümkünse uzak durmanız, sorumluluğunuz altındaki işleri bizzat gözden geçirmeniz, kafanızı toparlamak için kısa molalar vermenizdir. Çünkü gerçekler gözünüze pek sevimli gözükmeyebilir. Saat 21:39 Ay-Balık burcunda seyredecek. Bir ilişkinin nasıl olması gerektiğini düşüneceğiz. Partnerimizin gelgitli davranışları bizi düşündürürken, o da bizden şikayetçi olabilir. Aranızdaki empati azlığı, sorunların bir türlü çözüme kavuşmamasına neden olabilir. Oysaki bu enerjiyi arkanıza destek alarak olumlu yönlerinden yararlanmanız mümkündür. Yapılması gereken öncelikle birbirinize karşı gerçekçi davranmak ve yüzleşmelerde bulunmaktır. Eğer hedefleriniz farklı ise, her ikiniz de biz olabilmek adına anlaşmaya gönüllü değilseniz oturup konuşmalısınız. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şeyin kusursuz ilerlemesini arzulayacaksın. Yurt dışındakiimkanları gündeme gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve iletişimler açısından hem olumlu hem de yapılandırıcı bir gün. Yapacağınız görüşmelerle kafanızda bir takım fikirler belirecek ve hedeflerinizle ilgili daha kararlı yola koyulabileceksiniz. İçsel huzur ve manevi doygunluğu yaşamak amacıyla bazı meditasyon çalışmaları yapmak sizlere iyi gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Yakın beraberliklerde bazı keyifsiz anlar gündeme gelebilir. Bu konuyu nasıl çözebileceğinizi düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç sesinize kulak vermek vermelisiniz. Olayları fazla abartmamak gerekiyor. Kendi kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız. Bugün çok şey öğrenebilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gereğinden fazla para harcamaktan kaçının ve aşk hayatınızda aksiliklere açık olun. İnatçı davranışlarınız sevdiğiniz insanla aranızı açabilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda parasal açıdan iyi gitmeyen bozuk tarafları yeniden düzenlemeyi deneyin. Çok mutlu olmasanız da yeni düzene zamanla alışmak için bu dönüşümü gerçekleştirmek en doğrusu olacaktır.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 56" R
Ay
Balık
19° 34' 05"
Merkür
Koç
18° 52' 10"
Venüs
Boğa
05° 44' 54"
Mars
Koç
02° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 31"
Satürn
Balık
16° 54' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 28"
Lilith
Başak
23° 45' 55"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>