Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilişki konusuna birebir denk bakan birine rastlama umudunuz, şansınıza fazla güvendiğinizi gösteriyor. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor. Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasından uzun düşünceler, endişeler gelebilir.

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Hayallerinizin yaşamınızdaki itici, destekleyici etkisi sizi yanıltabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, anlık kararların göstergesidir. Bir anda tamam dersiniz, sonrasında kendinizi sorgularsınız. Onun için lütfen bilinçli şekilde duruma bakınız. Finansal, ilişki, aile, aşk, çocuklar gibi meseleler üzerinde hop oturup hop kalkmayınız. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, çıkarlarını düşünen ve bize gard almaya çalışan kişilerle anlaşmakta zorlanırız. Biz her ne kadar dengeyi bulmak istesek de, maddi-manevi anlamda birileri canımızı sıkmaya çalışıyordur. Bu kişilere toleranslı davranmak bizim için zordur. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 21:41-23:18 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Saat 23:18 Ay-Boğa burcu geçişinin olumlu ışığı sayesinde, kimseye taviz vermeden ilerlemek mümkündür. Problemlerle karşılaşsanız dahi bunları mantıklı ve sakin bir biçimde ele alarak çözüme kavuşturabilir, karmaşık ve hiçbir işe yaramayan şeyleri ayıklayarak sağlam bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştirilerin yanlış anlaşılıp çevrendekilerin kalbini kırabilir, Elektronik eşyalarında sorunlarla karşılaşabilirsin.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi sağlamlaştırmak istiyorsanız, daha prensipli olmayı denemelisiniz. Parasal konuların detaylı ele alınması gerekiyor. Hem kendinizi hem etrafınızı mutlu etmek için farklı yollar bulmalısınız. Böylelikle olası anlaşmazlıkları da bitirebilirsiniz.Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün krizli koşullar sizi kısıtlayabilir. Endişe duyduğunuz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizde sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda bazı eski konuşmalar karşınıza gelebilir. Bugün, eski aşklarınızdan önemli teklifler alabilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz.Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay’ın yücelim enerjisi sayesinde zihinsel ve ruhsal olarak bütünleşmeye giden yolda bilhassa maneviyat gücünüzü arttırabilir, inançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hukuki meselelerde adalet bilincinizin güçlü ve güven verici olduğu zamanlardasınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 01" R
Ay
Balık
02° 15' 45"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Boğa
04° 16' 06"
Mars
Koç
01° 46' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 38"
Satürn
Balık
16° 48' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 27"
Lilith
Başak
23° 37' 55"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>