Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uygun düşmüyor.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler ağı içinde yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 22:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında meydana gelecek ilkdördün, 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşadıklarınızı ciddi manada gözden geçirmeniz anlamına geldiği gibiveya özel yaşamınızla ilgili konulardaki eksiklerinizi kafanızın içinde belirlemeniz adına da önem taşır. Sözgelimi bu gözden geçirmede, partnerinizle olan cinsel ve duygusal,ortaklarınızla olan finansal konuları da ele alabilirsiniz. Bu etki altında hakimiyeti elinizde tutma arzunuz yoğundur. Gün içinde sert tepkilerde bulunabilir, huzursuzluk hissedebilirsiniz. Aslında kötü bir niyetiniz yoktur. Sadece içinde bulunduğunuz durum nedeniyle böyle davranmaktasınızdır. Hangi durumda olursanız olun, bugün sizlere tavsiyem, hiçbir olayın sizi üzmesine veya başkalarını rahatsız etmenize izin vermemenizdir. Sakin olun ve günü elinizden geldiğince güzel geçirmeye çalışın. Bunlara uyulması halinde 12 Ocak tarihindeki Dolunayda istediğiniz sonuçları almanız mümkün olur. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını ilgilendiren sorunlarla tek başına ilgilenmek isteyebilirsin. Evinde düzenlemeler yapabilirsin.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal boşluk yaşamamak için, daha güçlü kalmak için net kararlar alabilirsiniz. Belli kişileri mutlu etmek için para harcamanıza gerek yok. Bütçeyi sarsacak harcamaları bırakmalısınız. Samimi ve içten tavırlarınız ilgiyi artırabilir. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ailevi konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda güçlü kişilerin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi alanlarınızda pazar gününe kadar önemli kararlar almamaya çalışın. Emlakla ilgili anlaşmalardan kaçının. Aile bireylerinizle iletişiminizi daha net tutmanızda yarar var.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilirsiniz. Üzerlerine korkusuzca ve cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz.Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda hızlı ve etkin yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlar elde edebilirsiniz. Ebeveyniniz veya evinizle ilgili yeni bir sorumluluk hayatınıza dahil olabilir. Bu konu her neyse odak noktanız olmaya aday hale gelebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 41" R
Ay
Balık
29° 01' 50"
Merkür
Koç
19° 17' 60"
Venüs
Boğa
06° 32' 53"
Mars
Koç
03° 11' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 57' 41"
Uranüs
Boğa
22° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 14"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:05

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>