Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir. Sinirlilik, kontrol kaybı ve dikkatsizlikler rahatsız edici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınızın sağlık sorunları üzüntülü günler yaşatabilir. Bu süreçte ortak sıkıntılar sizi yeni yakınlaşmalar içine sokacak. Akraba ilişkilerinizde bazı hesaplaşmalar içine gireceğiniz olumsuzluklar söz konusu. Kendinizi sınırlanmış hissettiğiniz konularda hazırlıksız karşılaşacağınız fırsatlar, toparlanana kadar size problem gibi görünebilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:20 Venüs-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda tutkunuzu, güç arzunuzu ve dönüşümde bulunma istekliliğinizi yükseltici ve hayatınızı sağlam temellere oturtabilmeniz adına umutlandırıcıdır. Burada önemli olan kişinin  inandığı yolda kararlılık göstermesidir. Eğer bu varsa, korkmasına, ürkmesine gerek yoktur. Bu görünüm sizi zaten güvenli olana doğru yönelticidir. Ancak tam olarak bilmediğiniz hususlar varsa, bir daha inceleyiniz. Saat 08:51 itibariyle burcunuzda  ilerleyecek Ay, planlarınızı başarılı bir şekilde uygulamanızda, günlük işlerinizin üstesinden gelmenizde yardımcıdır.  Bbecerikliliğiniz sayesinde her işin üstesinden gelirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bildikleriniz, tecrübenizi, insanlara sunuş biçiminizde güven olgunuz dışarıdan gayet iyi gözlemlenebilir.Saat 17:27 Ay-Mars görünümü, ev içi aktivitelerinin ve yoğunluğunun işaretçisidir. Yolculuklar, iletişim ve haberleşmeler  artabilir ancak beraberinde dağılmalar görülebilir. İnandığınız konularda fanatik bir şekilde kendinizi savunmanız mümkündür.Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Bugün kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Bugün maddi konularda daha temkinli davranmalısınız.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek ve açık fikirli olmanız güzel, ama size baskı uygulamaya veya yönlendirmeye çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Evle ilgili değişiklikler hoşunuza gitmese de, sonunda ortaya çıkacak durumlardan memnun kalabilirsiniz. Önceliklerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı endişeleriniz olmasına rağmen, bazı hayallerinizi veya amaçlarınızı gerçekleştirmek için uygun koşullar oluşmaya başlıyor. Şansınızı deneyin.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için harika bir gün olabilir. Eğlenceye dayalı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Sizi besleyen birtakım konular, hayata tutkularınızla yaklaşmanıza neden olabilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızla ilgili hedefleri ve planları gözden geçirme zamanındasınız. Biraz endişeli ve detaycı olabilirsiniz.Bütün gün odaklandığınız konuların olgunlaşması için doğru stratejiler peşinde koşabilir, gerekli hesapları ve somut çalışmaları yaparak sonuca ulaşabilirsiniz. Karar aşamasını akşam saatlerine bırakmayı tercih etmelisiniz. Haberleşme ve iletişim ağınız yoğun olacaktır. Sosyalleşeceğiniz bir cumartesi gününü olumlu değerlendirebileceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:52'de Başak burcuna geçiyor. Bu hafta sonu Başak burcunun dikkatli, detaylara önem veren, titiz, planlı enerjisini yararınıza kullanabilirsiniz. Verimli bir çalışkanlıkla rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapabilir, işlerinizi veya evinizi yoluna koyabilir,planı çıkarabilir, dağınıklıkları toparlayabilir, yarım kalan işleri bitirebilir, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapabilirsiniz. Muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenme, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapma, fırında ekmek türü hamur işleri yapma, vitamini bol ve tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle veya besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Bugünün en güzel açısı Merkür ve Venüs kavuşumudur. Zihinsel gerginliklerden uzak, kolay ve huzurlu bir iletişim kurmak için uygundur. Yaratıcı zekanızı rahatlıkla kullanabileceğiniz ve güzel yazı, resim çizmek veya edebi bir biçimde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz olumlu bir transittir. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için de uygundur.Sevgi sözcükleri kolayca ağzınızdan dökülebilir. Sözleriniz ile insanların kalbini kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz güzellik ve estetik konularına yoğunlaşabilir. Güzel konuşma ve yazma alanında becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Konuşmalarınız samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak duygu ve düşüncelerin paylaşılabildiği ve uyum dolu bir beraberlik ortaya koyabilirsiniz.Doğa gezileri, doğayla baş başa alanlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Kişiler veya gruplar arasında uyum ve denge yaratacak biçimde arabuluculuk yapabilirsiniz. Finans vealanında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanat üzerine tüm alanlarda yeni bir çalışmayı tamamlamak için güzel bir fırsattır.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>