Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Jüpiterin Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.

Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İş yerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz.

Alacaklarınızın geri dönmemesinden şikayetçisiniz. Bugün bu konuyla ilgili bir iletişim kurmayın. Sonuç alamayacağınız gibi gereksiz tartışmalar yaşamanız muhtemel.

Sizden destek bekleyen bir yakınınızı ihmal ediyor en önemlisi bunu farketmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bugün, yazışmalarınız ve telefon trafiğiniz çok hızlı olabilir. Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor. Etrafınızla ilişkilerinizde girişimci bir tavır sergileyebileceğiniz bir gün.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüz, saat 06:07 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Bu enerji, güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder. Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz.  Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Eğer başa çıkamadığınız bir takım meseleler varsa, bir yandan  tepki göstermek istersiniz diğer yandan susmak. Bu iki farklı ruh hali sizi yorabilir. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, parasal anlamda kurulan ilişkilerin, ortaklıkların göstergesidir. Gelişim yolunda tek başımıza değil, başkalarıyla kurulan bağlantıların daha önemli olduğunu gösterir. Uyumlu çalışmanın, huzur ortamı yaratmanın ne kadar besleyici ve büyütücü olduğunu fark etmenin, anlamanın işaretçisidir. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, geleceğimiz adına yeni hedefler belirlerken, bunların abartılmadan, adil biçimde gözden geçirilmesinde yarar vardır. Haksızlıklar yaşamış olabiliriz. Birileri ailemizi veya bizi hedef alarak canımızı sıkmış olabilir. Ancak şimdi başkalarının yaptıklarına sinirlenmekle vakit kaybetmek yerine, bundan sonrasında dikkatli olarak seçimler yapmalıyız. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, konuşmalarımız, davranışlarımız ve kendimize duyduğumuz güven yükselir.  Böyle bir etki altında endişelerimizi bir yana koyarak günü kendi akışı içinde değerlendirebiliriz. Saat 22:11 itibariyle oluşacak Yengeç burcundaki  sondördün, maddi konularda ılımlı bir şekilde davranmak,  ilişkilerinize özen göstermek, huzursuzluktan uzak durmak,  başkaları adına hareket etmek ve onlarla iyi geçinmek  arzusunda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü amacınız ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek ve kimseyle çatışmadan, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Ancak bu bakış açısı  taviz vermek anlamına gelebilir. O nedenle lütfen kendinizi birileri aracılığıyla tanımlamayınız ve tamamlamayınız.  Çünkü şartlar sizin istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi mutsuz hissedersiniz. Sakin olunuz. Maddi konuları, ilişki meselelerini kendinize en azından bugün dert etmeyiniz. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun ve güçlü kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diplomatik davranmanız ve küçük ayrıntıları dahi hesaplayarak hareket etmeniz durumunda kendinizi karşı karşıya kalabileceğiniz her durumdan sıyırmanız kolay olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş toplantıları ve ortak uğraşlar yönünde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu buluşmalar sayesinde geleceğinizle ilgili kuruntularınız hafifleyecek. Sosyal hayatınız renklenecek. İşe dair konularda mücadele ve çaba gerektiren durumlar var. Projelerinize son şeklini vermeli ve tamamlama uğraşına girmelisiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR yada evli Başaklar tehlikeli sularda yüzmeyin aşkta. Sizden hoşlananların artması değerlerinizi kaybetmenize neden olmamalı.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>