Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aceleci davranıyor, sizi cezbeden kişide kendiliğinden bir şeyler oluşmasını engelliyorsunuz. Bu kadar ısrarcı davranarak onu kendinize aşık edemeyeceksiniz.

Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırmak için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Aceleci davranırsanız sıradan bir proje sunmuş olacaksınız.

Sizi sıkıntıya düşüren nedenleri tam olarak kavrayabilmiş değilsiniz. Bu nedenle sık aralıklarla bazı sıkıntılar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor. harcamaları azaltmalısınız.

Sizi beğenen, ilkeli bulan arkadaşlarınız, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz son zamanlarda bazı yeni huylar edindiğinizi konuşuyor. Böyle düşünmekte haklı olduklarını biliyorsunuz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:07 Ay-Uranüs görünümü, başkalarını kendi istekleriniz doğrultusunda ikna etmenizi sağlayıcıdır. Saat 05:40 Ay-Satürn kavuşumu aşk hayatımız, çocuklarımız, sorumluluklar, ciddiyetimiz ön planda olacak. İşimize gücümüze dikkat edeceğiz. İsteklerimizi dürüstçe ortaya koyacağız. Saat 14:47 Ay-Merkür görünüm etkisinde, inandığınız yolda ilerlemek taraflısı olduğunuz için, bir işin olurunu veya olmazını bilmek istersiniz. Çünkü boş yere zaman kaybetmekten hoşlanmazsınız. Saat 16:04 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi aşk hayatınız ve çevrenizle olan paylaşımlarınız anlamında rahatlatır.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alınganlığın üzerinde! Bazı kavramları birbirine karıştırmadığından emin olmalısın; hayaller ve gerçekler gibi? Ruh halinin birden büyük değişiklikler gösterebileceği konusunda seni uyarıyor gökyüzü. Sevgiline ya da eşine karşı kırıcı olmamaya dikkat etmelisin. Sonunu görmediğin bir yola girmenin riskini almak için acele etmemek lehine olacaktır. Çoğumuz yaşadıklarımızın bizi bir yerle getirdiğini savunuruz. Ama sen önüne takılan engelin üstünden atlayıp, ayağın takılsa bile ayağa kalkıp yola hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirsin. Kıyas yapmaya o yüzden çoğu zaman hiç ihtiyaç duymuyorsun.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konulara daha fazla ilgi harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. Bazı işleri hızlandırmak için çaba gösterebilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda göz önünde olabilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade ederseniz şans gelecek.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yatırımlarda bulunmak için büyük bir istek duymanız mümkün. Enerjiniz ve cinsel potansiyeliniz giderek yükseliyor. Ancak, bu durum üzerinizde gerilim yaratabilir ve sabırsız davranabilirsiniz. Aklınızı kullanabilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışkan ve neşeli Başaklar günü iyi planlamakta fayda var. Bugün aşk, çocuklar, yaratıcılık konularında gelişmeler olabilir. Zaman yönetimi önemli. Çabuk algılayıp ifade edebileceğiniz pratik bir gündesiniz. Yarım kalan eğitimler gündem olabilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken sevdiğiniz kişiyle geleceğinizi planlamak istersiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatı ve başarıları için ekstra bir çaba içine girebilirsiniz. Hobilerinizi geliştirmek için yeni kursa kayıt olmak için sakın geç kalmayın.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

15 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>