Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanır gibi davranıyorsunuz. Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.

İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi söylerken, şansınıza biraz haksızlık ediyorsunuz. Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:52 burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, hem mantıklı düşünmenin hem de hesabı bilmenin göstergesidir. Her bir ayrıntıyı gözden geçirmenizin asıl nedeni, kendinizi güvende hissetmek içindir. Çevrenizdeki aksaklıkları çabucak fark ettiğiniz için, bunları derleyip toparlayacak bir şey yapmaya gayret edersiniz. İnsanlara destek olmaya ve onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışırsınız. Kimseye birbuyurmadan, yapılması gerekenleri tek başınıza halledersiniz. Yiyecek, barınma, sağlık gibi işlerinize özel önem verirsiniz. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünümü aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde gayet dikkatli bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. Aklı başında kararlar verebilir, ciddi gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Moraliniz yerindedir. En azından nasıl bir karar vermeniz gerektiğini gayet iyi bilirsiniz. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne isteksiz bir başlangıç yapabilirsin. Fakat sevdiklerinin arasına karıştıkça isteksizliğini üstünden atabilirsin.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzlaşmacı olmanız durumunda duygusal başlıklarda çözümler yüzünü gösterebilir. Hassas konuları dikkatle dinlemeli ve tartışmaya açık olmalısınız. Yaşam tarzınızda değişiklikler yapmak istiyorsanız geride kalmamalısınız. Dürüst olmak problemlerin hızla çözülmesini sağlayabilir.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kafanızda pek çok soru işareti olabilir. Ancak daha sonra kişisel konularda daha etkin olabileceksiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ANİ değişimden hoşlanmadığınız için zihinsel ve bedensel olarak gerilebilirsiniz. Partnerinizle aranızda zor konuşmalar geçebilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gücünüzü ve enerjinizi toplayabileceğiniz ve gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İddialı yaklaşımlarda bulunabilir, cesur ve lider özelliklerinizi gösterebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz.Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir hafta sonunda günün teması detaycı, bilgiç bir tutumla kararlarınızı gözden geçirmek ve önünüzdeki dönem gerçekleştireceğiniz tüm olasılıkların işler hale gelmesi için analiz yapmak olacaktır.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parayı güç mücadelelerinizde bir silah olarak kullanmaktan kaçınmalısınız. Baskı altına alınırsanız sükunetinizi kaybetmeyin ve sorumsuzca hareketler içine girmeyin. Maddi konularda sorumluluk yüklendiğinizde son derece dikkatli davranmalısınız.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 17' 38" R
Ay
Boğa
06° 53' 53" R
Merkür
Koç
21° 15' 46"
Venüs
Boğa
09° 43' 31"
Mars
Koç
05° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 01"
Satürn
Balık
17° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 45' 17"
Neptün
Balık
29° 06' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Başak
24° 07' 24"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>