Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilisiyle ilişkisi sizi çok rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz ama yine de ilişkinize yansıyor. Bugün, ikisinin yakın bir zamanda görüştükleri haberini alabilirsiniz.

İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Siz işinizi seviyorsunuz, işinizdekiler de sizi. Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınızı düşünüyorsunuz ama herkes sizden fazlasıyla memnun.

Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanız eksilecek. Önümüzdeki günlerde maddi olarak çok rahatlayacaksınız. Birikim yapmanız bile mümkün.

Hafta sonunu rahat geçirebilmeniz için bugün biraz fazla çalışmanız gerekebilir. İşleriniz ertelemekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olduğu yerde sayan, ilerleme veya gelişme göstermeyen, rutin plan, ilişki veya işler içerisindeyseniz, öğreneceğiniz veya elinize geçecek bilgiler ya da haberler potansiyeli olan farklıbirliklerine, işlere ya da planlara geçiş yapabilmeniz için fırsat yaratacaktır.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız, saat 03:38 Ay-Pluto kavuşumuyla başlarken, ilişkilerimizde yeri geldiğinde, esnek düşünmekte zorlanabiliriz. Çünkü biz de güven arıyoruz, biz de destek görmek istiyoruz. Bu enerji en azından güne başlarken sizi kuvvet veriyor. Aşkta tutkularınızı güçlendiriyor. Çocuklarınız varsa onlar üzerindeki etkinizi yükseltiyor. Saat 10:10 Ay-Uranüs zorlu görünümü, değişik tarzda yaşamak, hiç kimseye hesap vermeden dilediğiniz gibi kararlar vermek, sorumluluklardan uzak durmak arzunuzun simgesidir. Saat 13:45 Ay-Jüpiter görünümü, attığımız adımın, verdiğimiz kararın doğruluğundan emin olmamızı sağlıyor. Her ayrıntıyı önemsiyoruz. Amacımız hakikaten verimli, sağlıklı, başarılı olacağımız işlere yönelmek. Aşkta da bu yüzden daha dikkatliyiz. Gözlem gücümüz yüksek ve ne istediğimizi gayet iyi belirleyecek gücümüz var. Saat 21:58 Ay-Merkür olumlu görünüm etkisi altında inandığınız yolda ilerlemek taraflısı olduğunuz için, bir işin olurunu veya olmazını bilmek istersiniz. Çünkü boş yere zaman kaybetmekten hoşlanmazsınız. Saat 22:53 - 17 Kasım saat 09:24 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, hayatla bütünlük oluşturmak adına kendinize zaman ayırınız. Biraz rahat olunuz. Sürekli endişe, ince elemeler sık dokumalar bir yere kadar. Etrafınızdaki güzelliklere bir bakınız. Ne kadar özel ve kıymetli olduğunuzu hatırlayınız. Bu size birilerinin söylemesi gerekmiyor. Gerekirse, siz kendinize söyleyiniz. Bu güven duygusu hayatı kucaklamanızda yardımcı olabilir. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

16 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Venüs'ün konumu, maddi konuları gündeme gelebilir, kendinizi yoracak çalışmalar içinde bulabilirsiniz.. Sezgilerinizin güçlü olması, evinizle ilgili yoğun duygu yoğunluğu yaşamanıza, ve bir çok sorunları üstlenmenize neden olacak. Değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi farklı potalarda çalışmanızı gerektirebilir.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutine bağladığınız, ilerleme göstermeyen iş, plan veya ilişkiler içerisindeyseniz, ortaya çıkabilecek haberler veya elinize geçecek bilgiler yeni şeyler denemeniz veya potansiyel gördüğünüz farklı işlere,birliklerine ya da planlara kaymanız için olanak tanıyacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde üzerimizde bir baskı, belli belirsiz bir gerilim hissedebiliriz. Tepkisel tavırlar içerisine girebiliriz. Öğle sonrası saatlerde ise, daha keyifliyiz, kendimizi iyi hissedebiliriz. Akşama doğru saatlerden itibaren ise, gün, toplantılar, görüşmeler, pazarlama faaliyetleri için uygun hale dönüşüyor. İletişime açık olacağız, ilişkilerde uyumu yakalayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerinizde daha başaralı olabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha yorucu koşullar söz konusu. İlerleyen zamanlarda sevdiklerinizle zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili riskli girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacağınız bir gündesiniz.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok sevdiğiniz kişilere ani tepki vermeniz hoş karşılanmıyor. Her yeni günün sizlere değişik bir rol hazırlayacağının bilincinde olmalısınız.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir seyahat, proje veya eğitim fırsatı sizi heyecanlandıracak. Hayatınızla ilgili birçok alanda hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Tartışmalar meydana gelebilir, özellikle özel hayatınızda olmadık bir espri canınızı sıkabilir veya siz yanlış anlayabilirsiniz. Genel olarak hobilerinize yönelmek ve aslında hayatın tadını çıkartmak, kendinizi azda olsa şımartmak için güzel bir gün.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 37' 21" R
Ay
Aslan
18° 42' 12" R
Merkür
Koç
29° 04' 36"
Venüs
Boğa
19° 03' 36"
Mars
Koç
10° 58' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 16"
Satürn
Balık
17° 44' 38"
Uranüs
Boğa
23° 11' 42"
Neptün
Balık
29° 18' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 12"
Lilith
Başak
24° 57' 52"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>