Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sorgulamalar, ilişkideki beklentilerin diriliğinden olabilir. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sonsuzluğu kolayca ortaya çıkacak.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında akılcı bir denge var. İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Müdahalenizin önündeki barikatı göremiyorsunuz. İki arkadaşınızın özel ilişkisine karışırken, ilişkinin türünü gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu bir kutlama töreni olabilir. Ama bu toplulukta sevinciniz yarı buruk olacak. Dostluğa, arkadaşlığa çok önem veriyorsunuz. Yakında bir dostunuzla küskünlükleriniz var. Akraba ilişkilerinizde, bugünlerde sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler olduğuna dair bazı kuşkular barındırıyorsunuz. Ama bundan emin olamayacaksınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, maddi güvence, teminat, uzun vadelilik, farklı bir yere yerleşim, sakin, kaliteli, huzurlu bir yaşam düşüncemizin yükselişidir. Her zaman olduğu gibi Merkür-Boğa burcunda iken, garanti olgusunu şimdiden önemseyip meseleleri ölçüp tartalım.İyi bir analize ihtiyacımız olduğu kuşkusuz. Kimseye güvenemeyiz belki ama en azından hakkımız olan bir şey varsa, bunu da elde edip rahata kavuşmayı düşünmemiz gayet doğaldır. Saat 12:16 Ay-Güneş görünümü yenilikleri destekleyicidir. Özel hayatınızla ilgili konularda bugün duygularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade edebilirsiniz. Maddi ve manevi alanda güven duygunuzu yükseltici ve girişimlerinizde sizi destekleyici enerjiler sayesinde hayata daha hırslı bir şekilde sarılmanız mümkündür. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız, sanatsal konular, mesleki girişimlerde yanlış anlama, gecikme veya tersliklerle karşılaşılması mümkündür. Ayrıca ilk buluşmanızı yine bu saatler arasında gerçekleştirmeniz, karşınızdaki kişiyi yanlış anlamanıza ve tanımanıza neden olabilir. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla duracağınız bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Bu saatlerde tam olarak yönünüzü saptamakta zorlanacağınız için, net karar vermek güçtür. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. Saat 20:49 Ay-Kova burcunda seyrine başladığında, arkadaşlık ilişkileri, ileriye yönelik beklentileriniz tümüyle öne çıkmaya başlar. Şöyle bir etrafınıza baktığınızda artık bazı kişi ve durumlara sabretmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Sanki olan biten, sizi bir değişime sürüklemektedir. Bazen durup sakin bir şekilde düşünürsünüz bazen de bugün olduğu gibi içinizden bir ses, hadi harekete geç ve bu durumlardan kendini kurtar demektedir. Özellikle çalıştığınızın karşılığını alamamak, sürekli aynı çember içinde hapsolmak sizi yormaktadır. Birisi yanlış bir laf etse veya ters bir harekette bulunsa sert bir tepkiyle karşılık verir, buna hakları olmadığını düşünürsünüz. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü, kurallarla çevrelenmeden, kimsenin kimseye baskıda bulunmadığı bir ortamda çalışma arzunuzun göstergesidir. Maddi ve manevi açıdan doymak istiyorsunuz. Doğal olarak hangi konuda olursa olsun bu kriterleri öne alarak düşünmektesiniz. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde ve hayata bakış açında uzlaşmacı bir tavır içindesin. Beklediğinteklifini bugün alabilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yakınlık ya da içtenlik gösteren kişilere karşı bazı sert çıkışlar yapabilirsiniz. Sevgi ihtiyacınız bazı duygusal krizlere dönebilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonra sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Sabırlı olun.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile bireylerinize haddinden fazla değer veriyor ve onların üzerine titriyorsunuz. Özellikle evli olan Başaklar fedakarlıklar içinde çırpınabilir. Aşırıya kaçmamalısınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte uzak yolların kapıları açılıyor. Yurt dışından yabancı bağlantılarınız olabilir, uzaktaki kişilerle iletişim ve paylaşım içinde olabilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili konulara merakınız artıyor.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmenin vakti geldi. Seyahat, eğitim, hukuk, medya ve ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz artabilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanları bilhassa çalışma dürtüsüyle beslendiği için öncelikli olarakve yapı kurma üzerine odaklı bir keyif kaynağı bulmanız olasıdır. Tatlı gıdalara düşkünlüğünüz bugünde artabilir. Ancak sindirim sisteminize dikkat etmeniz gerekmektedir. Kuşak çatışması üzerine ve deneyimsizlikler nedeniyle çocuklarınıza sözünüzü geçirmek ve tavsiyelerinizi aktarmak söz konusu olabilir. Zihinsel fenomenlerinizin artabileceği, hukuki ve eğitsel çalışmalarınıza hız kazandıracağınız bir sürece başlıyorsunuz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>