Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece güçlü olacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Her ikinizi de mutlu edecek şekilde zaman geçirmeniz moralinizi düzeltecektir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışacaksınız ve bu konuda cesur davranacaksınız.

Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Koşullarınızı değiştirmek için bir düşünce geliştirebilirsiniz.

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün içinde, sizi kötümser düşüncelerden uzaklaştıracak saatler olabilir. Karamsar olmakta kararlı gibi görünseniz de başarılı olamayacaksınız. Kalabalık bir gruba girebilirsiniz. Alacağınız küçük ama sevindirici bir haber gününüzün iyi geçmesine neden olacak. Arkadaşlarınız arasında sevilen bir kişi olmanıza rağmen, bazı değerlerinizin görülmediğini düşünüyorsunuz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, güvende olmak, kendimizi garanti altına almak arzumuzu işaret ediyor. Diğer taraftan hangi yöne, hangi işe, hangi yola gireceğimizi tespit etmekte zorlanıyoruz. Bu yüzden huzursuz ve gerginiz. Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerlediği için, birden fazla proje veya işe atlamak sonunda bizi yorgun düşürebilir. Ailemizin, kişisel ihtiyaçlarımızın temini veya bazı borçlarımız, sıkıntılarımız da bunda etkili olabilir. Bize karşı her insanı ve her şeyi tehdit gibi algılarız veya elimizden bir şeyler kayıp gidecekmiş gibi düşünebiliriz. Bu duygularhayatında veya özel ilişkimizde sorunlara yol açabilir. Güven ve güvensizlik arasında en çok da kendimizi üzeriz. Bizden bir şeylerin saklandığını düşünürüz. Bütün bu ruh hallerinin özünde, kendimizi yetersiz hatta çaresiz hissetmenin rolü büyüktür. Oysaki biz bu Dolunayda önce işlerimizi iyi bir şekilde planlamalı, dağılmamalı bitirmeye çalışmalıyız. Gereksiz kaygı ve endişeler yerine, çözüme odaklı düşünmeliyiz. Böylece hem yanlış yapmayız hem de gerginlik duymayız. Gereksiz meseleleri bir yana bırakalım, işimize konstre olalım, güvendiğimiz kişilerle konuşalım, fikir alalım ve riskten uzak duralım. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gücünün zirvede olduğu bir gün. İnsanları etkileyeceksin. Çok istediğin işi, daha ilk görüşmende alacaksın.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavrınızda ki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir. Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yaşayabilirsiniz temkin!

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha dağınık bir tavır sergileyebilirsiniz. Zihinsel olarak yorucu koşullar olabilir. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda alacağınız kararlar var. Tamamlanması gereken konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Eğitsel işlerde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşımanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz yoğunlaşıyor.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki koşulların sizi rahat bırakmadığını göreceksiniz. İş hayatınızdaki girişimlerinizde ortaklarınızdan alacağınız tavsiyeler yanıltıcı olabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim hayatınız,bağlantılarınız ve genel anlamıyla sosyal birlikteliklerinizle ilgili geçmişte yöneldiğiniz talepler ve karar mekanizmanızın sorgulanabileceği, bu konularla ilgili ileride yaşayabileceklerinizle ilgili farkındalıklar ve sonuçların ortaya çıkacağı bir Dolunay deneyimlenecektir. Özellikle su kenarlarına yapacağınız kısa gezintiler size bu süreçte çok iyi gelecektir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla başlatmış olduğunuz faaliyetler veya etkinliklerde sonuçlar almaya başlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 48' 36" R
Ay
Aslan
21° 03' 24" R
Merkür
Koç
29° 18' 45"
Venüs
Boğa
19° 17' 57"
Mars
Koç
11° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 01"
Satürn
Balık
17° 45' 27"
Uranüs
Boğa
23° 12' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 48"
Lilith
Başak
24° 59' 09"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>